Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poka poka zawsze super wyglądasz!Byłam dzisiaj.u fryzjera w końcu jakoś wyglądam
Ona loczek na loczku ma! Niby stary tez miał. Codzienie mowie, ze jej zetnę wtedy będzie grzeczna stary wtedy grozi rozwodemjakie Hania ma loki cudne masz córki
Ty masz taką samą między Idą a Matylda różnice wieków, widzisz między nimi więź? czy tylko mi się tak zdajePotwierdzam!
Takie mam terazPoka poka zawsze super wyglądasz!
No sztos!! Ja to teraz zapuszczona ledwo życie ogarniamTakie mam teraz
Ja mam 6lat różnicy i 3.8lata i Kuba cały czas do strasznej bardziej idzieTy masz taką samą między Idą a Matylda różnice wieków, widzisz między nimi więź? czy tylko mi się tak zdaje
Ja nie farbuje włosów od 3lat mam swoje naturalneNo sztos!! Ja to teraz zapuszczona ledwo życie ogarniam
mega blondTakie mam teraz