reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Nie właśnie, tylko praca dom, praca dom, a samochodem jezdze tylkoja. mały nie ma więc nie mam pojęcia jak do tego doszło. Stary się śmieje ze jestem ostatnia osobą, która mogłaby to złapać, patrząc na to hak dbam o wlosy
Masakra i wspolczuje. Może ktoś w pracy? Młody raczej mało włosów ma więc byś zauważyła. Ja zawsze się boję że basia z przedszkola przyniesie 😂😂

Dziewczyny, co do włosów, ale tym razem dzieciowych - byłyście z maluchami u fryzjera? Czarek ma póki co niezbyt gęste włoski, ale bardzo mu urosły i wygląda to średnio. Do tej pory podcinałam mu sama, ale ja mam do tego dwie lewe ręce - gdzie złapię tam utnę, a chciałabym żeby w żłobku jakoś wyglądał. Ale nie wiem czy fryzjer to dobry pomysł...

Dziewczyny, co do włosów, ale tym razem dzieciowych - byłyście z maluchami u fryzjera? Czarek ma póki co niezbyt gęste włoski, ale bardzo mu urosły i wygląda to średnio. Do tej pory podcinałam mu sama, ale ja mam do tego dwie lewe ręce - gdzie złapię tam utnę, a chciałabym żeby w żłobku jakoś wyglądał. Ale nie wiem czy fryzjer to dobry pomysł...
Ja osobiście z małym nie chodzę bo ma krótkie u jasne włoski i nie mam jeszcze potrzeby. Ale koleżanka z synem w wieku mojego Krzyśka chodzi już od kilku miesięcy do fryzjerki, młodej dziewczyny u nas na wsi która ma dobre podejście do dzieci :) ostatni nawet pozwolił się ostrzyc maszynką a nie tylko nożyczkami :)

Ja się nie przejmuje, tne jak się da 😂

my juz bylismy 4 razy. Mlody ma geste i mocne włosy. Boki maszynką a gora nozyczki, wlasnie w tym tyg znowu idziemy😉

Mój Czarek też już ma długie włoski i jak podobają mi się takie ciut dłuższe u chłopca, tak powoli przymierzam się do podcięcia, zwłaszcza z tyłu, ale ja mam do tego 2 lewe plus tępe nożyczki (raz cięłam chłopaka w pandemii i średnio mi to wyszło), a fryzjerów nie znam takich, co by dzieci strzygli 🤷 Wczoraj mu założyłam gumkę na włosy i się wszyscy śmieją, że mam śliczną dziewczynkę 😂

Załączniki

• IMG_20220813_160154.jpg
    IMG_20220813_160154.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 97
reklama
Mój Czarek też już ma długie włoski i jak podobają mi się takie ciut dłuższe u chłopca, tak powoli przymierzam się do podcięcia, zwłaszcza z tyłu, ale ja mam do tego 2 lewe plus tępe nożyczki (raz cięłam chłopaka w pandemii i średnio mi to wyszło), a fryzjerów nie znam takich, co by dzieci strzygli 🤷 Wczoraj mu założyłam gumkę na włosy i się wszyscy śmieją, że mam śliczną dziewczynkę 😂
Jaki słodziak🙂

Do góry