reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny postep ;D !! Mloda zaczela wkoncu po 5 dniach jesc... i pic... antybiotyk chyba zaczął działać. Mala od wczoraj pięknie go jje w pelnych dawkach bez płaczu i tragedii. Czekamy jeszcze na wynik mononukleoza ale jest lepiej wiec zapewne to angina.
A w nagrodę za to ze nie klada nas do szpitala bo mloda zaczela pic i jest to dzis wyszliśmy po tygodniu na krótki spacer bo ogłupieć mozna w domu tak caly czas. ;p
Ale mloda kolejne 3 tygodnie bez żłobka. Wiec do września pewnie posiedzi w domu ;D ;D
No to super ❤️

reklama
A omijając choroby to pochwale wam się ze mloda ślicznie zaczela mówić!!;D idzie sie z nia tak dogadać ze aż się wzruszam jaka ona już duza jest. Na nocnik tez probuje siadać ale woli zsikac sie na podłogę niz do nocnika ;D
U nas na siku jeszcze nie siadałam, ale mówi jak zrobi kupę w pieluchę, tylko te kupy takie miękkie, że wolałabym ich nie mieć w nocniku🤣 U nas Ida od wczoraj odpowiada jak ma na imię, ale ma ułatwioną sytuację z imieniem :D

Ooo a juz robicie podchody pod nocnik?
Narazie ma tylko wystawiony nocnik. Oswaja sie z nim. ;p często biega bez pampersa bo jej ciepło w tylek dlatego stoi nocnik. Ale szczerze to jeszxze chyba nie czas dla niej na nocnik... usiądzie na niego, pośmieje sie, wstaje i wola ze nie ma nic ;D a poleci dalej i nasika na podloge;p

Ale ja sie nie spinam o nocnik wogole. Jak podłapie to fajnie a jak nie to na wiosnę bede próbować.

Narazie ma tylko wystawiony nocnik. Oswaja sie z nim. ;p często biega bez pampersa bo jej ciepło w tylek dlatego stoi nocnik. Ale szczerze to jeszxze chyba nie czas dla niej na nocnik... usiądzie na niego, pośmieje sie, wstaje i wola ze nie ma nic ;D a poleci dalej i nasika na podloge;p

Ale ja sie nie spinam o nocnik wogole. Jak podłapie to fajnie a jak nie to na wiosnę bede próbować.
Fajnie, bardzo dobre podejscie. Ja tez nie preferuje napinki. Ale moze tez juz zakupie zeby zaczela sobie na niego zaglądać 🧐 c

reklama
Jejku, dziewczyny, jak tak czytam, to mam wrazenie, ze Wasze dzieci to sa juz takie „dorosle” w porownaniu do mojego Szkraba. Nocnik stoi i tylko klocki w nim laduja, ale tez nie mam spiny na to. Nie mowi teraznic poza am na wszystko, ale wszystko rozumie i my tez wiemy o co mu chodzi. Mamoza jest taka, ze ja juz mam kryzys wytrzymalosci. Jak czytam o tych chorobach, to Wam wysylam mnostwo sil, bo to i dla dziecka i dla rodzica ciezki okres.

Do góry