marta18691
Fanka BB :)
No niestety jakoś tak się kręci ostatnio wokół choróbU nas od wczoraj gorączka. Pewnie jakiś wirus bo innych objawów brak. Ostatnio tylko o chorobach piszemy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niestety jakoś tak się kręci ostatnio wokół choróbU nas od wczoraj gorączka. Pewnie jakiś wirus bo innych objawów brak. Ostatnio tylko o chorobach piszemy...
Mamy wynik z wymazu gardła. Nie stwierdzono bakteri. Także bierzemy sobie antybiotyk nie wiem na co. Jestem zła na naszych lekarzy, naprawdę…
a co to za wymaz ze tak szybko wynik? My czekalismy 2 dniMy właśnie zrobiliśmy wymaz na paciorkowca z gardła, ale czysto, więc leczymy objawowo, zbijamy gorączkę i psikamy gardło bo trochę czerwone
a jest poprawa jakas?U nas dzis pobranu wynik na mononukleoza. Czekamy na wynik do soboty. Jak wyjdzie dodatni to antybiotyk odstawiamy. Jak ujemny to katujemy się dalej antybiotykiem.
Domowya co to za wymaz ze tak szybko wynik? My czekalismy 2 dni
w aptece sie go kupuje?Domowy
Poprawy narazie brak. Jedyne co to ładnie zjedzony antybiotyk wieczorem. I zaczyna pić wode i herbatkę. Ale boi sie doslownie wszystkiego. Mam nadzieje ze szybciutko wroci moja Gabrysia.a jest poprawa jakas?