reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Mój Filip też jakis katar od wczoraj, gile mu lecą jak cholera, poza tym innych objawów brak, więc modlimy się żeby to były zęby (idą dolne trójki obie). ciocie w żłobku mówią, że wszystkie dzieciaki teraz chore ;) więc pewnie jednak przeziebienie. W każdym razie no młody już obłożony naturalnymi sposobami, cebulowe skarpety wjechały na noc i jest lepiej niż wczoraj 😂😂 także myślę że zaraz się pozbiera :D

reklama
Alek to ma katar od marca, ja już się gilami nie przejmujee.
Ja z resztą razem z nim
My mamy to samo-podobno alergia, ale syrop na alergie pomogl na chwile. Moj Kuba jeszcze charczy-jakby mial zatkane gorne drogi oddechowe/zatoki, ale gardlo ok i osluchowo czysty, wiec nic z tym mamy nie robic-chociaz mnie to niepokoi.

Mój Filip też jakis katar od wczoraj, gile mu lecą jak cholera, poza tym innych objawów brak, więc modlimy się żeby to były zęby (idą dolne trójki obie). ciocie w żłobku mówią, że wszystkie dzieciaki teraz chore ;) więc pewnie jednak przeziebienie. W każdym razie no młody już obłożony naturalnymi sposobami, cebulowe skarpety wjechały na noc i jest lepiej niż wczoraj 😂😂 także myślę że zaraz się pozbiera :D
Ooo to ja robię czosnkowe skaperry! Dzieci zdrowieją w 2 dni😂😂

My tez się witamy z temperaturą, w nocy najgorzej bo nie spadała po paracetamolu więc wjechał nurofen i pomogło. Ale u nas chyba jakaś jelitowka, bo wczoraj wymiotował a dziś jakby biegunka. Co do kataru to też ciągle z nosa się leje, bez kaszlu i osłuchowo czysto więc też podejrzenie alergii.

reklama
Do góry