reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
A czy ktoras z Was otwierala moze juz lozeczko dziecku? Tzn wyjmowala szczebelki albo taki niski bok montowala?
My kupiliśmy łóżko takie 200x90 i jest między ścianą i naszym dużym łóżkiem dodatkowo obłożone z każdej strony podłużnymi, długimi poduchami z ikei. A z czasem jest plan przenieść młodego do swojego pokoju i wtedy zabezpieczymy barierką to łóżko.

Dziewczyny u nas sukces w odstawieniu nocnego mleczka😊 Młody w końcu się nie budzi z płaczem tylko śpi ładnie do rana. Z wyjątkiem ostatnich dwóch nocy gdzie budził się na kupę😳

Juz nie macie niani?
Mamy nianie, ale zdecydowala, ze chce isc do “normalnej” pracy od wrzesnia, wiec zobaczymy jak Mlody w zlobku sie odnajdzie. Niania bedzie go odbierala okolo 15 i pozniej do mojego powrotu bedzie z niania. Jeszcze nie mam pomyslu co w razie choroby, ale sprobujemy z tym zlobkiem.

Tak się pochwaliłam ze w koncu zdrowi, że od dzisiaj młody znowu stan podgorączkowy👍
Witamy ponownie w grupie chorych dzieciakow haha... ja jestem przerażona ile osób choruje teraz. Mamy lato zamiast cieszyć się z dzieciakami na dworze to jest zimno a wszyscy kibluje z chorymi dziećmi w domu.

U nas juz niby troszkę lepiej. Mloda chociaz w miare spi w nocy. Mam nadzieje ze antybiotyk chociaz troche działa bo wogole nie chce go pic. Jutro kontrol wiec zobaczymy czy jest poprawa

Witamy ponownie w grupie chorych dzieciakow haha... ja jestem przerażona ile osób choruje teraz. Mamy lato zamiast cieszyć się z dzieciakami na dworze to jest zimno a wszyscy kibluje z chorymi dziećmi w domu.

U nas juz niby troszkę lepiej. Mloda chociaz w miare spi w nocy. Mam nadzieje ze antybiotyk chociaz troche działa bo wogole nie chce go pic. Jutro kontrol wiec zobaczymy czy jest poprawa
U nas nie jest aż tak zimno ponad 20stopni do końca tygodnia s w przyszłym tygodniu będziemy zdychać bo ponad 30stopni będzie🤣

reklama

U nas nie jest aż tak zimno ponad 20stopni do końca tygodnia s w przyszłym tygodniu będziemy zdychać bo ponad 30stopni będzie🤣
U nas też upały w ciągu dnia zapowiadają, ale rano czasem przydałaby się czapka i rękawiczki (dla mamy, wiadomo 😅). Dzieciaki mojej siostry też chore, Czarek póki co się trzyma, chociaż był dziś dziwnie ciepły przed wyjściem, temp. 37,2 - oby się nic z tego nie rozwinęło!

Do góry