reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
A czy ktoras z Was otwierala moze juz lozeczko dziecku? Tzn wyjmowala szczebelki albo taki niski bok montowala?
My kupiliśmy łóżko takie 200x90 i jest między ścianą i naszym dużym łóżkiem dodatkowo obłożone z każdej strony podłużnymi, długimi poduchami z ikei. A z czasem jest plan przenieść młodego do swojego pokoju i wtedy zabezpieczymy barierką to łóżko.

Dziewczyny u nas sukces w odstawieniu nocnego mleczka😊 Młody w końcu się nie budzi z płaczem tylko śpi ładnie do rana. Z wyjątkiem ostatnich dwóch nocy gdzie budził się na kupę😳

Juz nie macie niani?
Mamy nianie, ale zdecydowala, ze chce isc do “normalnej” pracy od wrzesnia, wiec zobaczymy jak Mlody w zlobku sie odnajdzie. Niania bedzie go odbierala okolo 15 i pozniej do mojego powrotu bedzie z niania. Jeszcze nie mam pomyslu co w razie choroby, ale sprobujemy z tym zlobkiem.

Tak się pochwaliłam ze w koncu zdrowi, że od dzisiaj młody znowu stan podgorączkowy👍
Witamy ponownie w grupie chorych dzieciakow haha... ja jestem przerażona ile osób choruje teraz. Mamy lato zamiast cieszyć się z dzieciakami na dworze to jest zimno a wszyscy kibluje z chorymi dziećmi w domu.

U nas juz niby troszkę lepiej. Mloda chociaz w miare spi w nocy. Mam nadzieje ze antybiotyk chociaz troche działa bo wogole nie chce go pic. Jutro kontrol wiec zobaczymy czy jest poprawa

Witamy ponownie w grupie chorych dzieciakow haha... ja jestem przerażona ile osób choruje teraz. Mamy lato zamiast cieszyć się z dzieciakami na dworze to jest zimno a wszyscy kibluje z chorymi dziećmi w domu.

U nas juz niby troszkę lepiej. Mloda chociaz w miare spi w nocy. Mam nadzieje ze antybiotyk chociaz troche działa bo wogole nie chce go pic. Jutro kontrol wiec zobaczymy czy jest poprawa
U nas nie jest aż tak zimno ponad 20stopni do końca tygodnia s w przyszłym tygodniu będziemy zdychać bo ponad 30stopni będzie🤣

reklama

U nas nie jest aż tak zimno ponad 20stopni do końca tygodnia s w przyszłym tygodniu będziemy zdychać bo ponad 30stopni będzie🤣
U nas też upały w ciągu dnia zapowiadają, ale rano czasem przydałaby się czapka i rękawiczki (dla mamy, wiadomo 😅). Dzieciaki mojej siostry też chore, Czarek póki co się trzyma, chociaż był dziś dziwnie ciepły przed wyjściem, temp. 37,2 - oby się nic z tego nie rozwinęło!

Do góry