Teresita1982
Początkująca w BB
Ja także pije hainkena 0,0Nie. Nie chcę sobie robić ochoty![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja także pije hainkena 0,0Nie. Nie chcę sobie robić ochoty![]()
Święte słowa ja piwoszka wszystkie 0,0 przetestowałem i haineken wygrywaA ja pijeWino kupilismy z moim raz do kolacji ale mega niedobre. A piwo to jak wychodzę ze znajomymi wypije. Heineken mi posmakował. Chyba najlepsze z bezalkoholowych
![]()
Jeśli lubisz prosecco, to polecam Cin Cin FreeDziewczyny, czy pijecie w ciąży piwo lub wino bezalkoholowe? Oczywiście mowa o takich 0,0 %
Ogólnie bardzo rzadko piję alkohol,w ciazy w ogóle, ale ten Cin Cin jest mega! Nawet jak mogłam opcję z alko wolałam ten.Jeśli lubisz prosecco, to polecam Cin Cin FreeJedyne wino, które przypomina mi wino
![]()
Jeśli lubisz prosecco, to polecam Cin Cin FreeJedyne wino, które przypomina mi wino
![]()
Słodki nie jest, taki bardziej polwytrawny.A on jest słodki ?
Bo ja tylko wytrawne![]()
Na pewno słodki nie jest, ja lubie wytrawne wina też. Na początku kupiałm sobie takie bezlakoholowe lidlowskie i powiem Wam, że gorszego sikacza nie piłam... A ten CinCin to wybawienieA on jest słodki ?
Bo ja tylko wytrawne![]()
Biedronka niedawno wprowadziła do regularnej sprzedaży. Pierwszy raz się pojawiło w grudniu przy okazji sylwka, później jakiś czas nie bylo, ale teraz ponoć jest w stałej ofercieOoo to ja musze sprobowac, bo wina mi tak brakuujegdzie kupujecie? Czy zamawiacie przez internet?
W takim razie jutro tam zawitamBiedronka niedawno wprowadziła do regularnej sprzedaży. Pierwszy raz się pojawiło w grudniu przy okazji sylwka, później jakiś czas nie bylo, ale teraz ponoć jest w stałej ofercie