Teresita1982
Początkująca w BB
Ja także pije hainkena 0,0 nawet smaczny szczególnie podczas upałów. Z procentami nie tykam.Nie. Nie chcę sobie robić ochoty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja także pije hainkena 0,0 nawet smaczny szczególnie podczas upałów. Z procentami nie tykam.Nie. Nie chcę sobie robić ochoty
Święte słowa ja piwoszka wszystkie 0,0 przetestowałem i haineken wygrywaA ja pije Wino kupilismy z moim raz do kolacji ale mega niedobre. A piwo to jak wychodzę ze znajomymi wypije. Heineken mi posmakował. Chyba najlepsze z bezalkoholowych
Jeśli lubisz prosecco, to polecam Cin Cin Free Jedyne wino, które przypomina mi winoDziewczyny, czy pijecie w ciąży piwo lub wino bezalkoholowe? Oczywiście mowa o takich 0,0 %
Ogólnie bardzo rzadko piję alkohol,w ciazy w ogóle, ale ten Cin Cin jest mega! Nawet jak mogłam opcję z alko wolałam ten.Jeśli lubisz prosecco, to polecam Cin Cin Free Jedyne wino, które przypomina mi wino
Jeśli lubisz prosecco, to polecam Cin Cin Free Jedyne wino, które przypomina mi wino
Słodki nie jest, taki bardziej polwytrawny.A on jest słodki ?
Bo ja tylko wytrawne
Na pewno słodki nie jest, ja lubie wytrawne wina też. Na początku kupiałm sobie takie bezlakoholowe lidlowskie i powiem Wam, że gorszego sikacza nie piłam... A ten CinCin to wybawienie Tylko musujące jest i niekażdy lubi.A on jest słodki ?
Bo ja tylko wytrawne
Biedronka niedawno wprowadziła do regularnej sprzedaży. Pierwszy raz się pojawiło w grudniu przy okazji sylwka, później jakiś czas nie bylo, ale teraz ponoć jest w stałej ofercieOoo to ja musze sprobowac, bo wina mi tak brakuuje gdzie kupujecie? Czy zamawiacie przez internet?
W takim razie jutro tam zawitam dziekiii !Biedronka niedawno wprowadziła do regularnej sprzedaży. Pierwszy raz się pojawiło w grudniu przy okazji sylwka, później jakiś czas nie bylo, ale teraz ponoć jest w stałej ofercie