Michalina_25
Fanka BB :)
jak u Was po szczepieniu??Ja przepraszam, ale śmiałam się z tego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak u Was po szczepieniu??Ja przepraszam, ale śmiałam się z tego
no dzisiaj przyszła kolejna dziewczyna. Aż się boje co to będzie, widać, że nie ma jakiegoś dużego doświadczenia z tak malutkimi dziecmi, no ale trudno.. już obniżyłam swoje wymagania.O jaaa. To kiepsko macie z niania. U nas względny spokój. Ja działam na turbo obrotach jak lubię wracam do żywych! Hanka akceptuje nianie chociaz 5 min placze ale mam szpiegów sąsiadów więc mi mówią czy placze
Wszystko dobrze. A u Was?jak u Was po szczepieniu??
my sie jeszcze nie szczepilismyWszystko dobrze. A u Was?
U nas też się nic nie działo po tej mmr, siostry dzieciaki jak były szczepione też bez objawów poszczepiennych, także nie ma się co nastawiać na najgorszemy sie jeszcze nie szczepilismy
Nie ma co odkładać, chyba że nie szczepicie.my sie jeszcze nie szczepilismy
I jak było?U mnie nastał dziś ten historyczny dzień, że wykąpałam własne dziecko Tylko dlatego, że tatuś wybył do dodatkowej pracy i nie było innej opcji, ale zaraz mu zapowiem, żeby się nie przyzwyczajał, bo jednak ta chwila ciszy i odpoczynku po całym dniu, jak tata kąpie małego, jest bezcenna.
Czarek był lekko zdziwiony, ale daliśmy radęI jak było?
Mój to uwielbia się kąpać jak mam go wyciągnąć to nie chce siła trzeba go wziascCzarek był lekko zdziwiony, ale daliśmy radę