reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Mój mimo że jest grzeczny ładnie się bawi sam lub z dziewczynami to czasami ma swoje jakieś chumorki jak słyszę że wasze mają już 4 wychodzą mój dopiero 2na dole ma jedna 7zebow dopiero 🤣 i spi cały czas sam całą noc 😁
Dziś zauważyłam, że Czarkowi wychodzi ostatnia "czwórka". Co ciekawe od dwóch miesięcy ma już komplet "trójek".Także my mamy już 16 zębów.

reklama
Juz przyzwyczajaj jak masz możliwość po 2 h, a po majówce juz bedzie przyzwyczajona 😁
Niby tak ale zlobek i tak musze z miesięcznym wyprzedzeniem wypowiedzieć takze kasa w błoto...
Z jednej strony to żałuję bo super sie rozwinęła tam ale z drugiej to zal mi jej strasznie ze tmiesiac chora a kasa leci

Niby tak ale zlobek i tak musze z miesięcznym wyprzedzeniem wypowiedzieć takze kasa w błoto...
Z jednej strony to żałuję bo super sie rozwinęła tam ale z drugiej to zal mi jej strasznie ze tmiesiac chora a kasa leci
A może uda się, że przez te letnie miesiące będzie chodziła ? Tych chorób się nie uniknie , a potem pójdzie do przedszkola i to samo. Mój ostatnio jest tydzień zdrowy, tydzień chory bo brat go częstuje...

A może uda się, że przez te letnie miesiące będzie chodziła ? Tych chorób się nie uniknie , a potem pójdzie do przedszkola i to samo. Mój ostatnio jest tydzień zdrowy, tydzień chory bo brat go częstuje...
Ostatnią próbę robie po majówce. Do końca miesiąca mloda zostaje w domu. Pozwole jej tak wyzdrowieć dobrze i po majówce wraca do dzieci. Zobacze co się wtedy będzie dzialo bo marzec i kwiecień to jedna wielka katastrofa.

Teraz to jakaś masakra. Dzieciaki siostry całego tygodnia chyba od początku roku nie pochodziły do przedszkola... Co chwila coś. Ja byłam z Idą w piątek bo kasłala, a w czwartek miała podgorączkowy. Ona już ok, tylko trochę ma katar to mnie i męża teraz dopadło. Taka ta wiosna z d... Ciepło, zaraz deszcz pada tydzień, takie nie wiadomo co.

Teraz to jakaś masakra. Dzieciaki siostry całego tygodnia chyba od początku roku nie pochodziły do przedszkola... Co chwila coś. Ja byłam z Idą w piątek bo kasłala, a w czwartek miała podgorączkowy. Ona już ok, tylko trochę ma katar to mnie i męża teraz dopadło. Taka ta wiosna z d... Ciepło, zaraz deszcz pada tydzień, takie nie wiadomo co.
Ja to nie wiem, moja Basia chodzi non stop 😂😂chyba utrzymuje te przedszkole ja😂bo zawsze place najwięcej 😂😂😂😂 chyba chodzenie od małego bez czapki przynosi rezultaty 😂😂

reklama
Do góry