Dziś zauważyłam, że Czarkowi wychodzi ostatnia "czwórka". Co ciekawe od dwóch miesięcy ma już komplet "trójek".Także my mamy już 16 zębów.Mój mimo że jest grzeczny ładnie się bawi sam lub z dziewczynami to czasami ma swoje jakieś chumorki jak słyszę że wasze mają już 4 wychodzą mój dopiero 2na dole ma jedna 7zebow dopiero i spi cały czas sam całą noc
reklama
Niby tak ale zlobek i tak musze z miesięcznym wyprzedzeniem wypowiedzieć takze kasa w błoto...Juz przyzwyczajaj jak masz możliwość po 2 h, a po majówce juz bedzie przyzwyczajona
Z jednej strony to żałuję bo super sie rozwinęła tam ale z drugiej to zal mi jej strasznie ze tmiesiac chora a kasa leci
A może uda się, że przez te letnie miesiące będzie chodziła ? Tych chorób się nie uniknie , a potem pójdzie do przedszkola i to samo. Mój ostatnio jest tydzień zdrowy, tydzień chory bo brat go częstuje...Niby tak ale zlobek i tak musze z miesięcznym wyprzedzeniem wypowiedzieć takze kasa w błoto...
Z jednej strony to żałuję bo super sie rozwinęła tam ale z drugiej to zal mi jej strasznie ze tmiesiac chora a kasa leci
Ostatnią próbę robie po majówce. Do końca miesiąca mloda zostaje w domu. Pozwole jej tak wyzdrowieć dobrze i po majówce wraca do dzieci. Zobacze co się wtedy będzie dzialo bo marzec i kwiecień to jedna wielka katastrofa.A może uda się, że przez te letnie miesiące będzie chodziła ? Tych chorób się nie uniknie , a potem pójdzie do przedszkola i to samo. Mój ostatnio jest tydzień zdrowy, tydzień chory bo brat go częstuje...
Mikstura
Fanka BB :)
Teraz to jakaś masakra. Dzieciaki siostry całego tygodnia chyba od początku roku nie pochodziły do przedszkola... Co chwila coś. Ja byłam z Idą w piątek bo kasłala, a w czwartek miała podgorączkowy. Ona już ok, tylko trochę ma katar to mnie i męża teraz dopadło. Taka ta wiosna z d... Ciepło, zaraz deszcz pada tydzień, takie nie wiadomo co.
Ja to nie wiem, moja Basia chodzi non stop chyba utrzymuje te przedszkole jabo zawsze place najwięcej chyba chodzenie od małego bez czapki przynosi rezultatyTeraz to jakaś masakra. Dzieciaki siostry całego tygodnia chyba od początku roku nie pochodziły do przedszkola... Co chwila coś. Ja byłam z Idą w piątek bo kasłala, a w czwartek miała podgorączkowy. Ona już ok, tylko trochę ma katar to mnie i męża teraz dopadło. Taka ta wiosna z d... Ciepło, zaraz deszcz pada tydzień, takie nie wiadomo co.
Mikstura
To na pewno
Ja to nie wiem, moja Basia chodzi non stop chyba utrzymuje te przedszkole jabo zawsze place najwięcej chyba chodzenie od małego bez czapki przynosi rezultaty
reklama
marta18691
To superDziewczyny my po spotkaniu z niania. Kobitka super, zaczepiała Hankę i nawet poszły za rękę do innego pokoju. Jutro juz zaczynamy po 2 h