reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Mój mimo że jest grzeczny ładnie się bawi sam lub z dziewczynami to czasami ma swoje jakieś chumorki jak słyszę że wasze mają już 4 wychodzą mój dopiero 2na dole ma jedna 7zebow dopiero 🤣 i spi cały czas sam całą noc 😁
Dziś zauważyłam, że Czarkowi wychodzi ostatnia "czwórka". Co ciekawe od dwóch miesięcy ma już komplet "trójek".Także my mamy już 16 zębów.

reklama
Juz przyzwyczajaj jak masz możliwość po 2 h, a po majówce juz bedzie przyzwyczajona 😁
Niby tak ale zlobek i tak musze z miesięcznym wyprzedzeniem wypowiedzieć takze kasa w błoto...
Z jednej strony to żałuję bo super sie rozwinęła tam ale z drugiej to zal mi jej strasznie ze tmiesiac chora a kasa leci

Niby tak ale zlobek i tak musze z miesięcznym wyprzedzeniem wypowiedzieć takze kasa w błoto...
Z jednej strony to żałuję bo super sie rozwinęła tam ale z drugiej to zal mi jej strasznie ze tmiesiac chora a kasa leci
A może uda się, że przez te letnie miesiące będzie chodziła ? Tych chorób się nie uniknie , a potem pójdzie do przedszkola i to samo. Mój ostatnio jest tydzień zdrowy, tydzień chory bo brat go częstuje...

A może uda się, że przez te letnie miesiące będzie chodziła ? Tych chorób się nie uniknie , a potem pójdzie do przedszkola i to samo. Mój ostatnio jest tydzień zdrowy, tydzień chory bo brat go częstuje...
Ostatnią próbę robie po majówce. Do końca miesiąca mloda zostaje w domu. Pozwole jej tak wyzdrowieć dobrze i po majówce wraca do dzieci. Zobacze co się wtedy będzie dzialo bo marzec i kwiecień to jedna wielka katastrofa.

Teraz to jakaś masakra. Dzieciaki siostry całego tygodnia chyba od początku roku nie pochodziły do przedszkola... Co chwila coś. Ja byłam z Idą w piątek bo kasłala, a w czwartek miała podgorączkowy. Ona już ok, tylko trochę ma katar to mnie i męża teraz dopadło. Taka ta wiosna z d... Ciepło, zaraz deszcz pada tydzień, takie nie wiadomo co.

Teraz to jakaś masakra. Dzieciaki siostry całego tygodnia chyba od początku roku nie pochodziły do przedszkola... Co chwila coś. Ja byłam z Idą w piątek bo kasłala, a w czwartek miała podgorączkowy. Ona już ok, tylko trochę ma katar to mnie i męża teraz dopadło. Taka ta wiosna z d... Ciepło, zaraz deszcz pada tydzień, takie nie wiadomo co.
Ja to nie wiem, moja Basia chodzi non stop 😂😂chyba utrzymuje te przedszkole ja😂bo zawsze place najwięcej 😂😂😂😂 chyba chodzenie od małego bez czapki przynosi rezultaty 😂😂

reklama
Do góry