U nas się zrosło, pediatra niedawno potwierdziła.A powiedzcie mi, jak u Waszych maluchów z ciemiączkami? Zrosły się już? Bo wydaje mi się, że Czarkowi jakoś bardzo wolno się zmniejsza.
reklama
Nianie. Przychodzi w ponirdzialek na probe i zobaczymy co to bedzie.Zrezygnowaliście ze żłobka? Macie nianie czy ktoś z rodziny?
Sylwia99
Fanka BB :)
U nas dawno temu się zrosło. Dlatego jeździłam na kontrolę do neurologa.A powiedzcie mi, jak u Waszych maluchów z ciemiączkami? Zrosły się już? Bo wydaje mi się, że Czarkowi jakoś bardzo wolno się zmniejsza.
U nas też w poniedziałek pierwsze spotkanie zapoznawczeNianie. Przychodzi w ponirdzialek na probe i zobaczymy co to bedzie.
rosenberg
My jeszcze długo planujemy używać tego turystycznego, nie wyobrażam sobie czegoś otwartego bo młody w nocy kręci się jak owsik jak już będzie spał spokojniej to większy materac na podłogę i tyle.A ja mam pytanie z innej beczki. Jakie łóżeczka zamierzacie mieć następne? Ja się powoli rozglądam.
Sylwia99
No ja z barierką bym brała jak jużMy jeszcze długo planujemy używać tego turystycznego, nie wyobrażam sobie czegoś otwartego bo młody w nocy kręci się jak owsik jak już będzie spał spokojniej to większy materac na podłogę i tyle.
No jest motywacja. Ja pewnie odstawie syna jak będę mogła mu wytłumaczyć, że już jest za duży. Do swojego osobnego "dużego" łóżka pójdzie jak będzie miał gotowy pokój (mój mąż remontuje ten pokój od 2.5 roku , nie da się go używać bo nie ma posadzki ). Teraz młody śpi z nami, nadal mamy dostawkę. Chyba ogólnie mam takie podejście, że wszystko minie trzeba poczekać, przynajmniej jeśli chodzi o dzieciaki. W kwestiach zawodowych znowu musi być od linijki, bez dyskusji.Ja mam za trzy tyg urodziny, wiec mam ogromną motywację haha
Mam podobne podejście. Nic na siłę jeśli o małego chodzi. Widocznie jeszcze nie jest gotowy na odstawienie.No jest motywacja. Ja pewnie odstawie syna jak będę mogła mu wytłumaczyć, że już jest za duży. Do swojego osobnego "dużego" łóżka pójdzie jak będzie miał gotowy pokój (mój mąż remontuje ten pokój od 2.5 roku , nie da się go używać bo nie ma posadzki ). Teraz młody śpi z nami, nadal mamy dostawkę. Chyba ogólnie mam takie podejście, że wszystko minie trzeba poczekać, przynajmniej jeśli chodzi o dzieciaki. W kwestiach zawodowych znowu musi być od linijki, bez dyskusji.
reklama