Sylwia99
Fanka BB :)
Też myślałam o potowkach. A jakiś nowy płyn lub proszek stosowaliscie?Raczej nie pediatra obstawia uczulenie na cos ale ani po wapnie ani po kąpielach nie chce zejść
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też myślałam o potowkach. A jakiś nowy płyn lub proszek stosowaliscie?Raczej nie pediatra obstawia uczulenie na cos ale ani po wapnie ani po kąpielach nie chce zejść
Wlasnie nie. Jedynie jafla truskawki ale juz odstawione. Pediatra twierdzi ze to od nawilżanych ale to są oba uda wiec wierzyć mi się nie chce tymbardziej ze po kąpielach i wapnie nie vhce zejśćTeż myślałam o potowkach. A jakiś nowy płyn lub proszek stosowaliscie?
rogowacenie okolomieszkowe? My to mamy na ramionach i policzkach, wyglada bardzo podobnie. Bylismy u dwoch dermo i oprocz stosowania kremow z mocznikiem 5% nie robimy nicDziewczyny pomocy na co to wam wyglada ? Zobacz załącznik 1394144
Więcej nie wyszło ?Wlasnie nie. Jedynie jafla truskawki ale juz odstawione. Pediatra twierdzi ze to od nawilżanych ale to są oba uda wiec wierzyć mi się nie chce tymbardziej ze po kąpielach i wapnie nie vhce zejść
Więcej nie wyszło tylko jedno i drugie udo tak obsypane.A ja mam pytanie z innej beczki. Jakie łóżeczka zamierzacie mieć następne? Ja się powoli rozglądam.
No to w sumie obserwować tylko zostało..Więcej nie wyszło tylko jedno i drugie udo tak obsypane.
Co do łóżeczka to ja juz mysle w wakacje kupic małej materac zwykly 90x200 i polozyc w pokoju na podłodze lub takim łóżku domku. Zeby było nisko. Mamy teraz lóżeczko i w nim spi ale sie obija o szczebelki a nad ranem pcha sie do nas na materac. Wiec wypróbuje materac u niej, mam nadzieje ze sie sprawdzi;p
A moja Hanka śpi w turystycznym i mam nadzieję, że jeszcze z 1.5 roku tak pośpiNo to w sumie obserwować tylko zostało..
Ja właśnie myślę o niskim łóżku z barierkami, narazie mniejsze, bo na 200 nie mamy miejsca.
Moja też jeszcze w kobylce i nawet nie byłam oglądać fotelików jeszczeWrócę temat fotelików, bo chyba jestem jedyną osobą tu, która wozi jeszcze dziecko w kobyłce Najpierw czekaliśmy za dostawą Britaxa, pojechaliśmy kupić, a tam się trafił inny sprzedawca, który kategorycznie odradził ten fotelik do naszego auta (nie ten kąt, czy coś) i padło na drugi nasz typ czyli Swandoo Marie i stąd pytanie, czy któraś ma ten fotelik? Albo czy któraś ma Forda Focusa kombii z 2009 i jaki fotelik wybrałyscie do tego auta? Nie mogę odżałować tego Britaxa, bo poza ciut za bardzo otwartym zagłówkiem, nie miał żadnych wad, a jako jedyny obrotowy ma dużo miejsca na nogi, w Swandoo zdecydowanie mniej, ale i tak podobno więcej niż w innych Kuchnię wybrałam szybciej niż fotelik