reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny, a czy ktoras z Was kupowala juz okularki przeciwsloneczne dla Maluchow? Cos godnego polecenia?
Ps. U nas tez chorobsko albo silna alergia-bedziemy testowac leki i zobaczymy co pomoze.

Dziewczyny, a czy ktoras z Was kupowala juz okularki przeciwsloneczne dla Maluchow? Cos godnego polecenia?
Ps. U nas tez chorobsko albo silna alergia-bedziemy testowac leki i zobaczymy co pomoze.
Ja już w zeszłym roku kupiłam na lato takie jak na zdjęciu, ale wtedy się nie sprawdziły, bo Czaruś był za mały i mu spadały. Zobaczymy teraz, czy będzie nosił, ale poki co w sumie nie było jakiejś palącej potrzeby, żeby je odkopywać i zakładac i też ja wciąż o nich zapominam 🙈 Mam wrażenie, że to taki trochę gadżet, bo jakoś nie marudzi, że mu słońce razi, ale zobaczymy latem. W każdym razie te okulary wydawały mi się porządne 🙃

Załączniki

• Screenshot_2022-04-14-20-10-09-604_com.smyk.app.jpg
    Screenshot_2022-04-14-20-10-09-604_com.smyk.app.jpg
    162,7 KB · Wyświetleń: 55
Ja już w zeszłym roku kupiłam na lato takie jak na zdjęciu, ale wtedy się nie sprawdziły, bo Czaruś był za mały i mu spadały. Zobaczymy teraz, czy będzie nosił, ale poki co w sumie nie było jakiejś palącej potrzeby, żeby je odkopywać i zakładac i też ja wciąż o nich zapominam 🙈 Mam wrażenie, że to taki trochę gadżet, bo jakoś nie marudzi, że mu słońce razi, ale zobaczymy latem. W każdym razie te okulary wydawały mi się porządne 🙃
Tylko ja mam rozmiar small, to nawet nie wiem, czy teraz będą jeszcze dobre 😅

reklama
kupiłam zwykłe z pepco na próbę czy wg bedzie chciał nosic. Zrzucał cały czas, wiec nie kupuje innych, lepszych. U nas najlepiej jak jest słonce to czapka z daszkiem sie sprawdza👍

Do góry