Zwykle dorosłe ciasto ogolnie wszystkoDziewczyny, co robicie dla dzieciaczków na święta do jedzenia? Pastę jajeczną, jajko ugotowane, żurek na zakwasie to normalnie podam, ale może coś jeszcze? Może jakieś ciasto takie niemowlęce?
reklama
U nas młoda tez juz prakrycznie wszystko oprócz czekolady.Dziewczyny, co robicie dla dzieciaczków na święta do jedzenia? Pastę jajeczną, jajko ugotowane, żurek na zakwasie to normalnie podam, ale może coś jeszcze? Może jakieś ciasto takie niemowlęce?
My mamy górne 4ki i nic takiego nie było. Teraz wycha Dolne oprócz jej wkurzenia, nerwowości nic się nie dziejeDziewczyny których dzieciaki mają już zęby 4... czy u waszych dzieci tez tak to wyglądało. Idzie nam 4 i od wczoraj zwisa małej kawalek dziąsła. Dzisiaj caly dzien jej to krwawi i sie zastanawiam czy tak ma być czy o co chodzi
Maluszek001
Fanka BB :)
Moja ma wszystkie czwórki i nic takiego nie miałaDziewczyny których dzieciaki mają już zęby 4... czy u waszych dzieci tez tak to wyglądało. Idzie nam 4 i od wczoraj zwisa małej kawalek dziąsła. Dzisiaj caly dzien jej to krwawi i sie zastanawiam czy tak ma być czy o co chodzi
marta18691
Mojemu dopiero 2na dole wyszła i chyba z drugiej strony będzie wychodzićMoja ma wszystkie czwórki i nic takiego nie miała
marta18691
Może czymś sobie zadrapala bo nie powinno zwisać dziąsłoDziewczyny których dzieciaki mają już zęby 4... czy u waszych dzieci tez tak to wyglądało. Idzie nam 4 i od wczoraj zwisa małej kawalek dziąsła. Dzisiaj caly dzien jej to krwawi i sie zastanawiam czy tak ma być czy o co chodzi
reklama
Podobno to tylko ma sens brac na samym początku, póki wirusa nie ma dużoMy mamy przepisany hascovir. Udało się wgl go dostać, bo braki na niego są.
Ja na święta co zechce, to jej dam.