reklama
Ale najczęściej jest tak, że te dzieci wychowują dzieci i tak to już jest. Wczoraj na tańcach u Baski dziewczynka mowi ze ona nie ma czasu duzo na zabawe bo musi się siostra zajmować... No serio? Takie dziecko nie powinno być obarczane takimi obowiązkamiO kurde co niektórzy mają problem z 1dzieckiem a tu aż 6
marta18691
Fanka BB :)
No nie powinno ale niestety jest tak że te dzieci same się wychowująAle najczęściej jest tak, że te dzieci wychowują dzieci i tak to już jest. Wczoraj na tańcach u Baski dziewczynka mowi ze ona nie ma czasu duzo na zabawe bo musi się siostra zajmować... No serio? Takie dziecko nie powinno być obarczane takimi obowiązkami
Mikstura
O matko to u nas w rodzinie tak jest, może nie to, że Krzyś opiekuje się siostrą, ale są dzieciaki na dworze, nagle szwagier wylatuje, że gdzie jest Basia?? Krzyś, gdzie jest Basia? Czemu nie patrzysz, gdzie siostra idzie? Itp. jak mnie wkurza coś takiego. Każdy się bawi, a on ma być ciągle w pogotowiu i patrzeć na młodszą siostrę, no sorry, ale ona ma rodziców. I to notorycznie pretensje, bo ona gdzieś poszła, bo się przewróciła, a on nie patrzył na nią. No wtf.Ale najczęściej jest tak, że te dzieci wychowują dzieci i tak to już jest. Wczoraj na tańcach u Baski dziewczynka mowi ze ona nie ma czasu duzo na zabawe bo musi się siostra zajmować... No serio? Takie dziecko nie powinno być obarczane takimi obowiązkami
Hej, a dlugo to trwało u Ciebie?Zgadza się, tak u mnie było. Ale był to tylko jeden z wielu objawów. Warto zrobić test na wszelki wypadek...
Madame JS
Około tygodnia... Tzn.komplet objawów,.pocenie się tylko w pierwszych dniach.Hej, a dlugo to trwało u Ciebie?
Ehh. Dzieki za odpOkoło tygodnia... Tzn.komplet objawów,.pocenie się tylko w pierwszych dniach.
Moje maluchy też okropnie się pociły przy covid. Musiałam przebierać w nocy.Ehh. Dzieki za odp
Ehhh wkurza mnie takie zrzucanie odpowiedzialności na małe dziecko..O matko to u nas w rodzinie tak jest, może nie to, że Krzyś opiekuje się siostrą, ale są dzieciaki na dworze, nagle szwagier wylatuje, że gdzie jest Basia?? Krzyś, gdzie jest Basia? Czemu nie patrzysz, gdzie siostra idzie? Itp. jak mnie wkurza coś takiego. Każdy się bawi, a on ma być ciągle w pogotowiu i patrzeć na młodszą siostrę, no sorry, ale ona ma rodziców. I to notorycznie pretensje, bo ona gdzieś poszła, bo się przewróciła, a on nie patrzył na nią. No wtf.
reklama
marta18691
A ja mam dość fugowalam łazienkę jeszcze trochę i koniec remontu łazienki bo oszaleje już gips jest na ścianach a potem malowanie i wstawienie WC prysznica i szafki łazienkowej i lustro