A robilas badania tarczycowe?? HORMONALNE BADANIA??Dziewczyny, po 14miesiacach w koncu dostalam miesiaczkenie tesknilam, ale tez znak ze cialo wraca do normalnosci. Niestety wraz z nią wróciły mi tzw „nocne poty” - przed ciążą mialam z tym problem ze pocilam sie strasznie w nocy w czasie menstruacji, myslalam ze bede miala problemy z zajsciem w ciaze bo czytalam ze to czesto oznaka przedwczesnej menopauzy (
). Badania hormonalne (wtedy) w normie, teraz czytam ze to czasami normalne u kobiet. Tyle że ja jestem zupelnie przemoczona, posciel do zmiany, pizama cala morka… nie mowiac juz o komforcie spania
dzis przebieralam sie 3 razy, co za drama. Czy ktoraz z Was miala bądź slyszala kiedys podobną historie? Pisze bo jestescie skarbnicą wiedzy, a w internetach nie moge sie za wiele doczytać…
reklama
Jeszcze przed i w trakcie ciazy, wszystko ok.A robilas badania tarczycowe?? HORMONALNE BADANIA??
Wiesz z tym koronawirus em to jest tak że już kkazde objawy odpowiadają mu.
Wiem, nawet sie nie łudze ze to to. Na sto procent miesieczka i cos z tym zwiazanego.Wiesz z tym koronawirus em to jest tak że już kkazde objawy odpowiadają mu.

Madame JS
Fanka BB :)
Zgadza się, tak u mnie było. Ale był to tylko jeden z wielu objawów. Warto zrobić test na wszelki wypadek...
Sylwia99
Mam znajomą, która ma 6 dzieci. Ja podziwiam.

reklama
marta18691
O kurde co niektórzy mają problem z 1dzieckiem a tu aż 6Mam znajomą, która ma 6 dzieci. Ja podziwiam.![]()