Oj to dużo zdrówka dla Was może ty też do lekarza się umówNo mloda ma jakies zapalenie oka. Ostatecznie moj mąż z nią pojechał bo ja dzisiaj gorączka 38.5 tak slabo sie czulam ze ledwo z lozka wyszlam. Niestety dostala jakis antybiotyk do oka jak ja bym byla to bym sie wykłócala czy konieczne, no ale Babka powiedziala ze miala juz dzisiaj przed nami 6 takich przypadkow, wiec jakis syf krąży..
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Zdrówka dużoNo mloda ma jakies zapalenie oka. Ostatecznie moj mąż z nią pojechał bo ja dzisiaj gorączka 38.5 tak slabo sie czulam ze ledwo z lozka wyszlam. Niestety dostala jakis antybiotyk do oka jak ja bym byla to bym sie wykłócala czy konieczne, no ale Babka powiedziala ze miala juz dzisiaj przed nami 6 takich przypadkow, wiec jakis syf krąży..
Tak tak, jutro ide. Bo oczywiscie w Krakowie nie da sie szybciej zalatwic terminu nawet prywatnie. A przynajmniej nie w luxmedzieOj to dużo zdrówka dla Was może ty też do lekarza się umów
Dziekuje
Dziekuje KochanaZdrówka dużo
Sylwia99
No masakra, aż się nic nie chce..U Qas tez jest taka piękna zima tej wiosny?
Az sie wymiotowac chce jak się patrzy na to co za oknem. ;/ nienawidze takiej pogody
Ja wszystko schowałam zimowego. Chodze w skórce i zamarzam basia chodzi też w jakiejś takiej cieniutkiej kurtce hartowanie hania ma szczęście bo jej zostawiłam do sprzedania i może nosicNo masakra, aż się nic nie chce..
Sylwia99
Hahaha ja zostawiłam jeszcze wszystko, miałam wynieść w ten weekend co byłJa wszystko schowałam zimowego. Chodze w skórce i zamarzam basia chodzi też w jakiejś takiej cieniutkiej kurtce hartowanie hania ma szczęście bo jej zostawiłam do sprzedania i może nosic
reklama
hej, dzieki że pytasz <3@Tola90 jak dzisiaj się macie ?
Dziewczyny, u nas jednak to był covid. Całe szczeście młoda zniosła go dość spokojnie, jeden dzień miała tai ciężki - to już pisałam. Mnie w poniedziałek rozłożyło na łopatki, temperatura 39st, zatoki, gardło, kaszel. Noo nie przypominam sobie kiedy ostatni raz tak źle się czułam. Teraz powoli mi przechodzi, za to zaczyna mój mąż. A tu dzieckiem sie jeszcze trzeba zajmować. No masakra, armagedon u nas w domu.