reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny czy ktores z dzieciakow przechorowała ospe przed szczepieniem ? U nas młoda nie szczepiona bo ciagle chora. Dzis oddaje ją do żłobka a tam kartka ze pojawiły się przypadki ospy .. .. szit. Teraz zostaje tylko czekać czy mala cos przyniesie czy nie ;/
Ale najbardziej boje się jak moze przechorować jak nie była szczepiona

reklama
Dziewczyny czy ktores z dzieciakow przechorowała ospe przed szczepieniem ? U nas młoda nie szczepiona bo ciagle chora. Dzis oddaje ją do żłobka a tam kartka ze pojawiły się przypadki ospy .. .. szit. Teraz zostaje tylko czekać czy mala cos przyniesie czy nie ;/
Ja basi w ogóle nie szczepiłam na ospę. Kuzynki jej przeszły po kilka krostek, koleżanki dzieci teraz masakrycznie. Takze loteriada. U basi co sezon kartka w przedszkolu a chodzi juz 4 rok i nigdy nie przyniosla

Ja Matyldy nie szczepiłam, w tamtym roku miała styczność z dziewczynką, która zachorowała po urodzinach i nie zaraziła się. W sumie nikt z urodzin się nie zaraził, a ta dziewczynka jako jedyna szczepiona była🤣

Wow ale poleciałyście😱🤩 mój nie słucha nic co nie ma obrazków, a najlepiej już wgl po 2 zdania na 1 obrazek. A juz tez nie moge sie doczekac az zaczniemy czytac takie fajne ksiazki z dziecinstwa 🤩
Zobaczylam sobie ten zeszyt, jest super, też kupię o będziemy działać, dzięki! ☺️
Fajny jest, bo są normalne zdjęcia, czasami te obrazki zwierząt w książeczkach czy na kartach jakieś makabryczne są 🤣 Na Pani z mówimy ma profil na insta, wrzuca tam dużo fajnych rzeczy.

Moje dziewczyny były chore na ospę obie mały siedział w domu też i przez 1.5miesiaca nie zaraził się ja jeszcze nie byłam na szczepieniu 🙈

Załączniki

• Screenshot_2022-03-26-20-20-33-066_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2022-03-26-20-20-33-066_com.instagram.android.jpg
    359,3 KB · Wyświetleń: 18
Troche mnie uspokilyscke z tą ospa. Zobaczyny jak to będzie. Mloda jutro zostaje w zlobku juz na spanie. Dwa dni teraz super. Mam nadzieje ze spokojnie wrócę do pracy i mala ie od razu nie rozchoruje ;D

Moje dziecko przechodzi jakiś kryzys w spaniu. Budzi się chyba co chwile. 😥😥😂 Na oczy ja nie widzę. Dalam jej wczoraj pedicytamol bo myslalam, że zęby a tu i tak dupa

U mnie to samo! Pobudki co godzine albo czesciej. Moj kawaler dopiero zaczyna chodzic a poza tym chodzi na zajecia z dziecmi i chyba to przezywa…
A ja ostatnio jestem tak zajeta, ze nie daje rady sie do Was odezwac…
Moj Lobuz ostatnio daje w kosc nawet opiekunce, a poza tym szukanie i pracy i ciagle spotkania mnie wykanczaja.

U mnie to samo! Pobudki co godzine albo czesciej. Moj kawaler dopiero zaczyna chodzic a poza tym chodzi na zajecia z dziecmi i chyba to przezywa…
A ja ostatnio jestem tak zajeta, ze nie daje rady sie do Was odezwac…
Moj Lobuz ostatnio daje w kosc nawet opiekunce, a poza tym szukanie i pracy i ciagle spotkania mnie wykanczaja.
a jak tam sytuacja w Twojej poprzedniej pracy? Działasz jakoś z prawnikiem?

reklama
Do góry