reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny czy ktores z dzieciakow przechorowała ospe przed szczepieniem ? U nas młoda nie szczepiona bo ciagle chora. Dzis oddaje ją do żłobka a tam kartka ze pojawiły się przypadki ospy .. .. szit. Teraz zostaje tylko czekać czy mala cos przyniesie czy nie ;/
Ale najbardziej boje się jak moze przechorować jak nie była szczepiona

reklama
Dziewczyny czy ktores z dzieciakow przechorowała ospe przed szczepieniem ? U nas młoda nie szczepiona bo ciagle chora. Dzis oddaje ją do żłobka a tam kartka ze pojawiły się przypadki ospy .. .. szit. Teraz zostaje tylko czekać czy mala cos przyniesie czy nie ;/
Ja basi w ogóle nie szczepiłam na ospę. Kuzynki jej przeszły po kilka krostek, koleżanki dzieci teraz masakrycznie. Takze loteriada. U basi co sezon kartka w przedszkolu a chodzi juz 4 rok i nigdy nie przyniosla

Ja Matyldy nie szczepiłam, w tamtym roku miała styczność z dziewczynką, która zachorowała po urodzinach i nie zaraziła się. W sumie nikt z urodzin się nie zaraził, a ta dziewczynka jako jedyna szczepiona była🤣

Wow ale poleciałyście😱🤩 mój nie słucha nic co nie ma obrazków, a najlepiej już wgl po 2 zdania na 1 obrazek. A juz tez nie moge sie doczekac az zaczniemy czytac takie fajne ksiazki z dziecinstwa 🤩
Zobaczylam sobie ten zeszyt, jest super, też kupię o będziemy działać, dzięki! ☺️
Fajny jest, bo są normalne zdjęcia, czasami te obrazki zwierząt w książeczkach czy na kartach jakieś makabryczne są 🤣 Na Pani z mówimy ma profil na insta, wrzuca tam dużo fajnych rzeczy.

Moje dziewczyny były chore na ospę obie mały siedział w domu też i przez 1.5miesiaca nie zaraził się ja jeszcze nie byłam na szczepieniu 🙈

Załączniki

• Screenshot_2022-03-26-20-20-33-066_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2022-03-26-20-20-33-066_com.instagram.android.jpg
    359,3 KB · Wyświetleń: 25
Troche mnie uspokilyscke z tą ospa. Zobaczyny jak to będzie. Mloda jutro zostaje w zlobku juz na spanie. Dwa dni teraz super. Mam nadzieje ze spokojnie wrócę do pracy i mala ie od razu nie rozchoruje ;D

Moje dziecko przechodzi jakiś kryzys w spaniu. Budzi się chyba co chwile. 😥😥😂 Na oczy ja nie widzę. Dalam jej wczoraj pedicytamol bo myslalam, że zęby a tu i tak dupa

U mnie to samo! Pobudki co godzine albo czesciej. Moj kawaler dopiero zaczyna chodzic a poza tym chodzi na zajecia z dziecmi i chyba to przezywa…
A ja ostatnio jestem tak zajeta, ze nie daje rady sie do Was odezwac…
Moj Lobuz ostatnio daje w kosc nawet opiekunce, a poza tym szukanie i pracy i ciagle spotkania mnie wykanczaja.

U mnie to samo! Pobudki co godzine albo czesciej. Moj kawaler dopiero zaczyna chodzic a poza tym chodzi na zajecia z dziecmi i chyba to przezywa…
A ja ostatnio jestem tak zajeta, ze nie daje rady sie do Was odezwac…
Moj Lobuz ostatnio daje w kosc nawet opiekunce, a poza tym szukanie i pracy i ciagle spotkania mnie wykanczaja.
a jak tam sytuacja w Twojej poprzedniej pracy? Działasz jakoś z prawnikiem?

reklama
Do góry