Co wybrałaś? Ja też bylam szalona z basia ja jutro musze sobie isc kupic buty ciekawe czy tyle wydam na siebiezamówiłam buty za 240zł nadal jestem w szoku.....
reklama
Najważniejsze żeby były dobrezamówiłam buty za 240zł nadal jestem w szoku.....
sandra0777
Fanka BB :)
Tak, ale to raczej dlugo potrwa, bo spotkamy sie w sadzie, gdyz przedsadowne wezwania zignorowali.a jak tam sytuacja w Twojej poprzedniej pracy? Działasz jakoś z prawnikiem?
marta18691
Są niepoważniTak, ale to raczej dlugo potrwa, bo spotkamy sie w sadzie, gdyz przedsadowne wezwania zignorowali.
Uleglam presji takie kupilam ja akurat na buty niestety wydaje sporoCo wybrałaś? Ja też bylam szalona z basia ja jutro musze sobie isc kupic buty ciekawe czy tyle wydam na siebie
Załączniki
Wiesz co to az nie do pomyslenia … ja myslalam ze korporacje nie robią wlasnie takich akcji i unikają spraw sądowych jak ognia a co mowi Twoj prawnik?Tak, ale to raczej dlugo potrwa, bo spotkamy sie w sadzie, gdyz przedsadowne wezwania zignorowali.
Moja barbarka tez nosiła najczęściej emelki ja też wydaje sporo na buty niestety ale jestem łowca okazji. I jak przychodzę zadowolona ze z 600 kupilam 400 taka promocja to stary się nabija, że mnie ja to w tamtym tygodniu kupilam sobie conversy wciskane biale ale to na ladna pogodę a teraz muszę jakieś kupic ciemne i na chłodniejsze dni oczywiście wywaliłam paragon a miałam buty pol roku, calvin Klein a do wywalenia.... Także gowno warte te buty znanych marek niestety. Lecz niestety pewnie znowu jakieś kupie gowno właśnie takieUleglam presji takie kupilam ja akurat na buty niestety wydaje sporo
sandra0777
Maja prawo prowadzic swoja polityke. Ja mam prawo domagac sie swojego. Ewidentnie mnie po prostu dyskryminuja, wiec nie odpuszcze, bo nie wyplacili mi premii za czas, kiedy jeszcze pracowalam, nie bylo rozmowy o innych stanowiskach, wezwali mnie jak najszybciej do pracy, zeby zalegly urlop nie wyplacac, tylko mnie na niego skierowac na wypowiedzeniu, nie zaproponowali zadnej rekompensaty czy odszkodowania mimo, ze jestem pracownikiem chronionym, bo obnizylam wymiar. Chce tylko dostac, co mi sie nalezy a do firmy juz wracac nie rozwazam, bo nie zgadzam sie wewnetrznie z takim traktowaniem ludzi-szczegolnie, ze bylam wczesniej traktowana jako bardzo cenny pracownik i dostalam bardzo dobra informacje zwrotna-wszystko sie zmienilo, jak powiedzialam, ze jestem w ciazy. Myslalam, ze moze to minie przez okres macierzynskiego, ale widac sie pomylilam.Są niepoważni
reklama
Dziewczyny dopadl mnie kryzys. Ja w piątek juz do pracy. Mloda dzis została pierwszy dzień do 14 w żłobku a ja siedzę w domu i placze....Bo wydaje mi się ze robie jej krzywdę oddając do żłobka i wydaje mi się ze to tak długo. Porazka