reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Co wybrałaś? Ja też bylam szalona z basia 😂😂ja jutro musze sobie isc kupic buty😂 ciekawe czy tyle wydam na siebie 😂😂
Uleglam presji 😂😂😂 takie kupilam 🙂 ja akurat na buty niestety wydaje sporo 🤦‍♀️

Załączniki

• 9BA765CF-4A94-4AE8-BF36-77BB72560EC7.png
    9BA765CF-4A94-4AE8-BF36-77BB72560EC7.png
    102 KB · Wyświetleń: 67
Uleglam presji 😂😂😂 takie kupilam 🙂 ja akurat na buty niestety wydaje sporo 🤦‍♀️
Moja barbarka tez nosiła najczęściej emelki 😁😁 ja też wydaje sporo na buty niestety 😂ale jestem łowca okazji. I jak przychodzę zadowolona ze z 600 kupilam 400 taka promocja 😂😂to stary się nabija, że mnie 😂😂 ja to w tamtym tygodniu kupilam sobie conversy wciskane biale ale to na ladna pogodę 😂 a teraz muszę jakieś kupic ciemne i na chłodniejsze dni 😂😂 oczywiście wywaliłam paragon a miałam buty pol roku, calvin Klein a do wywalenia.... 😥Także gowno warte te buty znanych marek niestety. Lecz niestety pewnie znowu jakieś kupie gowno właśnie takie 😂😂

Są niepoważni 🙈
Maja prawo prowadzic swoja polityke. Ja mam prawo domagac sie swojego. Ewidentnie mnie po prostu dyskryminuja, wiec nie odpuszcze, bo nie wyplacili mi premii za czas, kiedy jeszcze pracowalam, nie bylo rozmowy o innych stanowiskach, wezwali mnie jak najszybciej do pracy, zeby zalegly urlop nie wyplacac, tylko mnie na niego skierowac na wypowiedzeniu, nie zaproponowali zadnej rekompensaty czy odszkodowania mimo, ze jestem pracownikiem chronionym, bo obnizylam wymiar. Chce tylko dostac, co mi sie nalezy a do firmy juz wracac nie rozwazam, bo nie zgadzam sie wewnetrznie z takim traktowaniem ludzi-szczegolnie, ze bylam wczesniej traktowana jako bardzo cenny pracownik i dostalam bardzo dobra informacje zwrotna-wszystko sie zmienilo, jak powiedzialam, ze jestem w ciazy. Myslalam, ze moze to minie przez okres macierzynskiego, ale widac sie pomylilam.

reklama
Dziewczyny dopadl mnie kryzys. Ja w piątek juz do pracy. Mloda dzis została pierwszy dzień do 14 w żłobku a ja siedzę w domu i placze....Bo wydaje mi się ze robie jej krzywdę oddając do żłobka i wydaje mi się ze to tak długo. Porazka

Do góry