Co wybrałaś? Ja też bylam szalona z basiazamówiłam buty za 240złnadal jestem w szoku.....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co wybrałaś? Ja też bylam szalona z basiazamówiłam buty za 240złnadal jestem w szoku.....
Najważniejsze żeby były dobrezamówiłam buty za 240złnadal jestem w szoku.....
Tak, ale to raczej dlugo potrwa, bo spotkamy sie w sadzie, gdyz przedsadowne wezwania zignorowali.a jak tam sytuacja w Twojej poprzedniej pracy? Działasz jakoś z prawnikiem?
Są niepoważniTak, ale to raczej dlugo potrwa, bo spotkamy sie w sadzie, gdyz przedsadowne wezwania zignorowali.
Uleglam presjiCo wybrałaś? Ja też bylam szalona z basiaja jutro musze sobie isc kupic buty
ciekawe czy tyle wydam na siebie
![]()
Wiesz co to az nie do pomyslenia … ja myslalam ze korporacje nie robią wlasnie takich akcji i unikają spraw sądowych jak ogniaTak, ale to raczej dlugo potrwa, bo spotkamy sie w sadzie, gdyz przedsadowne wezwania zignorowali.
Moja barbarka tez nosiła najczęściej emelkiUleglam presjitakie kupilam
ja akurat na buty niestety wydaje sporo
![]()
Maja prawo prowadzic swoja polityke. Ja mam prawo domagac sie swojego. Ewidentnie mnie po prostu dyskryminuja, wiec nie odpuszcze, bo nie wyplacili mi premii za czas, kiedy jeszcze pracowalam, nie bylo rozmowy o innych stanowiskach, wezwali mnie jak najszybciej do pracy, zeby zalegly urlop nie wyplacac, tylko mnie na niego skierowac na wypowiedzeniu, nie zaproponowali zadnej rekompensaty czy odszkodowania mimo, ze jestem pracownikiem chronionym, bo obnizylam wymiar. Chce tylko dostac, co mi sie nalezy a do firmy juz wracac nie rozwazam, bo nie zgadzam sie wewnetrznie z takim traktowaniem ludzi-szczegolnie, ze bylam wczesniej traktowana jako bardzo cenny pracownik i dostalam bardzo dobra informacje zwrotna-wszystko sie zmienilo, jak powiedzialam, ze jestem w ciazy. Myslalam, ze moze to minie przez okres macierzynskiego, ale widac sie pomylilam.Są niepoważni![]()