JakieNo i kupiłam buty, jednak za 230 zł![]()
reklama
G
gość _199
Gość
Z firmy amekoJakie
G
gość _199
Gość
Moja siostrzenica chciala czarne ściany w pokoju, ostatecznie stanęło na ciemno szarychMoje dziecko kocha kolor czarnypo rodzicach chyba to ma
mój mąż wiecznie na czarno
a ja mam tisherty albo biale albo czarne
![]()

Dzięki. Tylko ona sama juz decyduje co chce kupićMoja siostrzenica chciala czarne ściany w pokoju, ostatecznie stanęło na ciemno szarychsuper ja ubierasz!

a jak Wasze maluszki się na nie zapatrują? Bo u nas bunt, jest bardzo nieszczęśliwa jak próbuje jej założyć
jednak tanie buty u nas nie były dobrym wyborem i lecą do zwrotu, ale kupiłam też droższe (nawet sandałki) i też nie chce... 
Sylwia99
Fanka BB :)
U nas to samo. Założyć da i na tym się kończy. Płacz i koniec.a jak Wasze maluszki się na nie zapatrują? Bo u nas bunt, jest bardzo nieszczęśliwa jak próbuje jej założyćjednak tanie buty u nas nie były dobrym wyborem i lecą do zwrotu, ale kupiłam też droższe (nawet sandałki) i też nie chce...
![]()

U mnie bez problemu. Przynosi buty jak chce isc na dwora jak Wasze maluszki się na nie zapatrują? Bo u nas bunt, jest bardzo nieszczęśliwa jak próbuje jej założyćjednak tanie buty u nas nie były dobrym wyborem i lecą do zwrotu, ale kupiłam też droższe (nawet sandałki) i też nie chce...
![]()

reklama
nie zrozum mnie źle, ale odczuwam ulgę, że nie tylko u mnie takie numeryU nas to samo. Założyć da i na tym się kończy. Płacz i koniec.![]()

U mnie bez problemu. Przynosi buty jak chce isc na dwor![]()
a weźźźź