reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dobrze, że nie tylko u mnie takie ekstremalne zabawy 😅 ostatnio wyszłam do toalety, a ona wlazła na kanape i już zadzierala nogę na boczne oparcie 😳 jakby z tego skoczyla, to na bank głowa rozbita 😳
To ta tez tylko na kanape wskakuje jak nikt nie patrzy 😂najlepsza zabawa 😂 ogolnie nie można stracić jej z oczu bo to może być tragiczne 😂 śmieszny etap ma.

Dobrze, że nie tylko u mnie takie ekstremalne zabawy 😅 ostatnio wyszłam do toalety, a ona wlazła na kanape i już zadzierala nogę na boczne oparcie 😳 jakby z tego skoczyla, to na bank głowa rozbita 😳
Mój też taki ryzykant, siada na oparciu kanapy z jedną nogą na zewnątrz (gdybym go w porę nie złapała, to by spadł) albo włazi na stolik obok kanapy. Niby umie ładnie schodzić tyłem, nawet z łóżka, które jest wyższe od kanapy, ale ja i tak zawsze mam stresa, bo jak chce usiąść to już nie patrzy, czy ma na czym 😅 A ostatnio zwalił na siebie zgrzewkę z wodą z parapetu, awantura na pół godziny i oko podbite, a następnego dnia znów się dobierał 😳

To u mnie hanka w salonie tak się bawi,😂zeskakuje właśnie na siedząco. Czekam aż nosek zbije 😂
E tam dziecka nosek, ja się o swój boję odkąd tak mocno przywalił mi główką, że myślałam, że jest złamany, bo mnie cały dzień bolał 🙈 wargę też kiedyś mi prawie rozciął, a najgorsze, że nigdy nie wiadomo kiedy z impetem się na mnie rzuci 😳

reklama
E tam dziecka nosek, ja się o swój boję odkąd tak mocno przywalił mi główką, że myślałam, że jest złamany, bo mnie cały dzień bolał 🙈 wargę też kiedyś mi prawie rozciął, a najgorsze, że nigdy nie wiadomo kiedy z impetem się na mnie rzuci 😳
Ja już dostalam tak że krew mi leciała z nosa 😂 boje się zawsze o swoje zęby

Do góry