reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dobrze, że nie tylko u mnie takie ekstremalne zabawy 😅 ostatnio wyszłam do toalety, a ona wlazła na kanape i już zadzierala nogę na boczne oparcie 😳 jakby z tego skoczyla, to na bank głowa rozbita 😳
To ta tez tylko na kanape wskakuje jak nikt nie patrzy 😂najlepsza zabawa 😂 ogolnie nie można stracić jej z oczu bo to może być tragiczne 😂 śmieszny etap ma.

Dobrze, że nie tylko u mnie takie ekstremalne zabawy 😅 ostatnio wyszłam do toalety, a ona wlazła na kanape i już zadzierala nogę na boczne oparcie 😳 jakby z tego skoczyla, to na bank głowa rozbita 😳
Mój też taki ryzykant, siada na oparciu kanapy z jedną nogą na zewnątrz (gdybym go w porę nie złapała, to by spadł) albo włazi na stolik obok kanapy. Niby umie ładnie schodzić tyłem, nawet z łóżka, które jest wyższe od kanapy, ale ja i tak zawsze mam stresa, bo jak chce usiąść to już nie patrzy, czy ma na czym 😅 A ostatnio zwalił na siebie zgrzewkę z wodą z parapetu, awantura na pół godziny i oko podbite, a następnego dnia znów się dobierał 😳

To u mnie hanka w salonie tak się bawi,😂zeskakuje właśnie na siedząco. Czekam aż nosek zbije 😂
E tam dziecka nosek, ja się o swój boję odkąd tak mocno przywalił mi główką, że myślałam, że jest złamany, bo mnie cały dzień bolał 🙈 wargę też kiedyś mi prawie rozciął, a najgorsze, że nigdy nie wiadomo kiedy z impetem się na mnie rzuci 😳

reklama
E tam dziecka nosek, ja się o swój boję odkąd tak mocno przywalił mi główką, że myślałam, że jest złamany, bo mnie cały dzień bolał 🙈 wargę też kiedyś mi prawie rozciął, a najgorsze, że nigdy nie wiadomo kiedy z impetem się na mnie rzuci 😳
Ja już dostalam tak że krew mi leciała z nosa 😂 boje się zawsze o swoje zęby

Do góry