reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
W temacie fotelików... My dziś po kolejnej wyprawie do sklepu z fotelikami, na razie się przymierzamy. Planujemy jeszcze jeden sklep odwiedzić i koniec wywiadu, trzeba się zdecydować, bo w tej kobyłce młody wygląda już dość pokracznie 😅 Ja byłam dość mocno przekonana do Besafe izi turn, chłopak myślał o Recaro, ale Recaro już odpada, bo podobno odkąd przejęło to Chicco to mocno spadli na jakości. Ale gościu nam dziś pokazał Britax Romex Dualfix i powiem wam, że wydaje się najfajniejszy, dużo miejsca na nogi i szerszy niż inne bio i w przeciwieństwie do Besafe, Czarek w nim nie płakał 😂 Jedyny minus to kiepski zagłówek. Ma ktoś może ten fotelik albo zastanawiała się i może się wypowiedzieć? Jeszcze zapomniałam pytać o foteliki Avionault, nad którymi też myślałam - ktoś coś?

W temacie fotelików... My dziś po kolejnej wyprawie do sklepu z fotelikami, na razie się przymierzamy. Planujemy jeszcze jeden sklep odwiedzić i koniec wywiadu, trzeba się zdecydować, bo w tej kobyłce młody wygląda już dość pokracznie 😅 Ja byłam dość mocno przekonana do Besafe izi turn, chłopak myślał o Recaro, ale Recaro już odpada, bo podobno odkąd przejęło to Chicco to mocno spadli na jakości. Ale gościu nam dziś pokazał Britax Romex Dualfix i powiem wam, że wydaje się najfajniejszy, dużo miejsca na nogi i szerszy niż inne bio i w przeciwieństwie do Besafe, Czarek w nim nie płakał 😂 Jedyny minus to kiepski zagłówek. Ma ktoś może ten fotelik albo zastanawiała się i może się wypowiedzieć? Jeszcze zapomniałam pytać o foteliki Avionault, nad którymi też myślałam - ktoś coś?
Jestem na fotelikowej grupie i dziewczyny bardzo często narzekają, że w tym Britax Romer Dualfix dziecku leci głowa do przodu jak usnie. Mimo, że był mierzony kąt nachylenia fotelika względem kanapy 🤷‍♀️ Bardzo dobre opinie ma Swandoo Marie, joie i spin 360☺ ja ogólnie już się boję tego wyboru 😅 za dużo jest tych fotelików 😅 najważniejsze jest to żeby pasował do auta (pochylenia kanapy) i do dziecka.

Jestem na fotelikowej grupie i dziewczyny bardzo często narzekają, że w tym Britax Romer Dualfix dziecku leci głowa do przodu jak usnie. Mimo, że był mierzony kąt nachylenia fotelika względem kanapy 🤷‍♀️ Bardzo dobre opinie ma Swandoo Marie, joie i spin 360☺ ja ogólnie już się boję tego wyboru 😅 za dużo jest tych fotelików 😅 najważniejsze jest to żeby pasował do auta (pochylenia kanapy) i do dziecka.
Ten joie jakiś taki mały mi się wydaje. I tak go chyba wezme, jeszxze myślę nad cybex sirona

W minikidzie to samo. Masakra taki polecany fotelik, a dla mnie wart 50 zł a nie 2 tys

o to może jesteśmy na tej samej 😀 Nam bardzo się się ten britax podobał, ale przez kąt odpadł :/

W minikidzie to samo. Masakra taki polecany fotelik, a dla mnie wart 50 zł a nie 2 tys
Jeżeli leci głową to masz źle ustawiony. Byłam z reklamacja w sklepie i wtedy mi pan poprawił. Przy zmianie auta musiał dokupić taka podkładkę na kanapę i już też głową nie leci do przodu.

Załączniki

• Screenshot_2022-03-09-20-35-27-394_pl.allegro.jpg
    Screenshot_2022-03-09-20-35-27-394_pl.allegro.jpg
    118,3 KB · Wyświetleń: 71
Jeżeli leci głową to masz źle ustawiony. Byłam z reklamacja w sklepie i wtedy mi pan poprawił. Przy zmianie auta musiał dokupić taka podkładkę na kanapę i już też głową nie leci do przodu.
Mam ustawiony przez faceta że sklepu, w dodatku dopasowany do auta. Ostatnio kupowałam fotelik z bratem dla jego córki i jeszcze się dopytałam obsługi czy na pewno jest ok..

reklama
Mam ustawiony przez faceta że sklepu, w dodatku dopasowany do auta. Ostatnio kupowałam fotelik z bratem dla jego córki i jeszcze się dopytałam obsługi czy na pewno jest ok..
Bo oni niestety się nie przyznają do błędu 🙄 trzeba walczyć o swoje i wymienić na inny. Niestety nie wiem ile jest na to czasu

Do góry