reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Chodzi o pi
Gdzie mają pierwszeństwo? To nie jest prawda, na razie chodzą różne plotki, ale wątpię, aby obywatele UA mieli gdziekolwiek pierwszeństwo, przecież nasze lizodupy z rządu na to nie pozwolą bo ich zje własny elektorat ;)
Jak dla mnie wina należy obarczać chu*owe zarządzanie gospodarką państwa przez LATA zanim w ogóle przyszedł covid i wojna. Nasz rząd doprowadził gospodarkę tego Państwa do ruiny i dlatego teraz jesteśmy w takim miejscu. Wojna daje po dupie, wiadomo, ale dla naszego kraju to obecnie jak kopanie leżącego ;)
Chodzi i pierwszeństwo do skladania wniosków o kasę o takie rzeczy chodzi no i te przedszkola 😔no a państwo to swoją drogą sami narobili burdelu a teraz my dostajemy po dupie 😔

reklama
No ale jako sens ma praca, gdy wszystko wydajesz na dojazd, żłobek i jakiś ciuch do pracy, bo ja aktualnie to tylko w dresach chodzę 🤣🤣

Dzisiaj pierwszy dzień w zlobku, posprzątałam całą chatę 😁😁
W moim przypadku zdobycie nowych kwalifikacji żeby potem być konkurencyjnym na rynku pracy, przemeczyć się teraz żeby potem mojej rodzinie żyło się lepiej. :) No i lubię moja pracę ;) aczkolwiek jestem typem matki Polki o najchętniej siedziałabym w domu z chłopcami :)

W sumie ten kraj to absurd.

Młody ze żłobka odebrany. Jak te niektóre dzieci płaczą, a on jak go wzięłam na ręce od pani, to chcial do niej iść na ręce. Człowiek nosi 9 miesiacy pod sercem, a ten tak się odwdzięcza
Chyba lepiej tak, ten płacz przy zostawianiu nic fajnego. No i cycki będą miały trochę wolnego :p

reklama
Przecież jedna z dziewczyn pisała tu na grupie, że dyrektorka ze żłobka jej powiedziała, że pierwszeństwo będą miały dzieci z Ukrainy do przyjęcia. I to nie jest pretensja do kogokolwiek, tylko ludzie zaraz będą krzywo patrzeć na ludzi z Ukrainy przez takie wymysły.

Do góry