reklama
G
gość _199
Gość
Ja w moim aucie to mam może po 10 minutach ciepło, nie ma opcji, żeby jechał bez kurtki, tylko mu rozpinam.Szczerze, po 3 min. w samochodzie masz ciepło, możesz przykryć kocem
Ha mam na szczęście auto za gaz więc prawie 400 km robię za 100 zl
Jak to mój mąż się śmieje, jeździsz kuchenka gazowa teraz sam by chciał pewnie hahahaJa w moim aucie to mam może po 10 minutach ciepło, nie ma opcji, żeby jechał bez kurtki, tylko mu rozpinam.
Ha mam na szczęście auto za gaz więc prawie 400 km robię za 100 zl
G
gość _199
Gość
Ja to tylko na gaz, nie rozumiem o co chodzi facetom jaki rodzaj paliwo, jeździ to jeździJak to mój mąż się śmieje, jeździsz kuchenka gazowa teraz sam by chciał pewnie hahaha
W tym roku nam się butla kończy, więc trzeba nowe auto kupic
Też team benzyna + gaz ja po powrocie do pracy mam 500 km tygodniowo..zapłacę za paliwo, żłobek,.przedszkole i się okaże, że taniej będzie w domu siedziećJa to tylko na gaz, nie rozumiem o co chodzi facetom jaki rodzaj paliwo, jeździ to jeździ
W tym roku nam się butla kończy, więc trzeba nowe auto kupic
U nas paliwo prawie po 8zl a butla z gazem 110;D ! Mloda od poniedziałku do klubiku qiec narazie jazda na 2 auta. Jestem przerażona;D ale jak tylko zrobi się ciepło to kupuje fotelik na rower małej i będziemy śmigać roweramiChyba 7 zł. Wczoraj jak jechałam do logopedy to plakac mi się chciało. Bo tamta się darła z tyłu, paliwo drogie gra nie warta świeczki ogolnie to nasz w mieście pali chyba 20 litrów... Takze porażka.
G
gość _199
Gość
No to sporo, ja już dawno policzyłam, że mi wyjdzie wyplata na opłaty, wie będę pracowała w sumie za darmoTeż team benzyna + gaz ja po powrocie do pracy mam 500 km tygodniowo..zapłacę za paliwo, żłobek,.przedszkole i się okaże, że taniej będzie w domu siedzieć
Ja niestety muszę jeszcze te 3 lata się przemeczyć i jeździć, potem będę szukać czegoś bliżej domu. Dojazdy są tak upierdliwe...pół biedy jeśli z 1pensji opłacisz rachunki, to z drugiej można żyć...No to sporo, ja już dawno policzyłam, że mi wyjdzie wyplata na opłaty, wie będę pracowała w sumie za darmo
Maluszek001
Fanka BB :)
Można mieć fotelik za 2 tysiące, a jak dziecko będzie w nim źle zapięte to nie ochroni przed urazami. Pasy mają przylegać jak najbliżej ciała, żeby dziecko podczas wypadku było w nim stabilne. Dlatego kurtki dziecko nie powinno mieć na sobie. W dzisiejszych czasach serio jest wiele rozwiązań. Ja nadal polecam ponczo do fotelika. Chyba najlepszy "gadżet" jaki można kupić dla dziecka.Niewiem co wy macie z tymi kurtkami ja nigdy nie ściągam dziecko by zamarzło nie jest tak ciepło żeby ściągać kurtki
reklama
No to trochę kilometrów masz. Ja to się cieszę, że u mnie w mieście wszystko bliskoJa niestety muszę jeszcze te 3 lata się przemeczyć i jeździć, potem będę szukać czegoś bliżej domu. Dojazdy są tak upierdliwe...pół biedy jeśli z 1pensji opłacisz rachunki, to z drugiej można żyć...