reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

wojna psychologiczna trwa. Dzieje się w sieci to samo co 2 lata temu jak COVID wybuchł. Publikowane sa stare zdjęcia z aktualnymi podpisami, robią się kolejki na stacjach i bankomatach…
Zagrożenie jest, ale też właśnie nie ma co panikować i stwarzać chaosu bo tym nic nie zdziałamy. Tak samo jak wrzucaniem flag na Instagramy i inne portale .
DokLadnie! Zgadzam się w stu procentach. W końcu jakiś głos rozsądku. Jest identycznie jak przy covidzie. Zresztą jak zawsze, teraz świat tak wygląda i trzeba się z tym pogodzić. Ale dając innym swoje racjonalne spojrzenie można przerwać łańcuch paranoi. Dlatego tak ważne jest w tym momencie, żeby, jakkolwiek zle przeczucie człowiek ma, skupić tylko na tym co się dzieje,czyli np na pomocy ludziom, którzy uciekają z UA, żeby internet nie stał się sprzymierzencem naszego wspólnego wroga.

reklama
wojna psychologiczna trwa. Dzieje się w sieci to samo co 2 lata temu jak COVID wybuchł. Publikowane sa stare zdjęcia z aktualnymi podpisami, robią się kolejki na stacjach i bankomatach…
Zagrożenie jest, ale też właśnie nie ma co panikować i stwarzać chaosu bo tym nic nie zdziałamy. Tak samo jak wrzucaniem flag na Instagramy i inne portale .
Wojna psychologiczna trwa od lat.. Putin wszystkimi jak marionetkami nie od dziś wiadomo... Tylko póki nie ginęli ludzie można było,, przymykać,, na to oko. Teraz będą ginąc ludzie, niewinni...

Bylam paszporty wyrobić, mamy wyjazd wakacyjny prawdopodobnie w kwietniu .. Co się dzieje tam to poezja... Panie nie mają tyle wniosków nawet. Stacje benzynowe u mnie w mieście nadal kolejki. Stary mowi ze bedzie rowerem jeździł bo jak ma stać w tej kolejce i płacić 6 zl za paliwo przez debili to dziękuję 😂 ja ogolnie nie panikuje, tylko przeraża mnie świat... Sami go niszczymy i to jest smutne

Żelazo jest wartością zmienna zależna od tego co się zje, pory dnia etc, więc tak naprawdę powinno się sugerować ferrytyna i właśnie hemoglobina
Dzięki za odpowiedź! Ja się kompletnie na tym nie znam. Ferrytyny nie miałyśmy zleconej i nie zrobiłam:( Pewnie dzisiaj będą dzwonić z przychodni i umówią mnie do lekarza. Żelazo ma 21, a jest norma od 50. Nie wiesz, czy można rocznikowi podawać zakwas z buraka? Koleżanka mi napisała, żebym dawała kakao bo tam jest żelazo 😂

Dzięki za odpowiedź! Ja się kompletnie na tym nie znam. Ferrytyny nie miałyśmy zleconej i nie zrobiłam:( Pewnie dzisiaj będą dzwonić z przychodni i umówią mnie do lekarza. Żelazo ma 21, a jest norma od 50. Nie wiesz, czy można rocznikowi podawać zakwas z buraka? Koleżanka mi napisała, żebym dawała kakao bo tam jest żelazo 😂
Ja daje dziewczyna zakwas z buraka 😁

Bylam paszporty wyrobić, mamy wyjazd wakacyjny prawdopodobnie w kwietniu .. Co się dzieje tam to poezja... Panie nie mają tyle wniosków nawet. Stacje benzynowe u mnie w mieście nadal kolejki. Stary mowi ze bedzie rowerem jeździł bo jak ma stać w tej kolejce i płacić 6 zl za paliwo przez debili to dziękuję 😂 ja ogolnie nie panikuje, tylko przeraża mnie świat... Sami go niszczymy i to jest smutne
U nas maz pojechal rano zatankować auto bo rezerwa a ja z małą dzisiaj do lekarza.... mowi ze stal prawie godzine zeby dostać się i zatankować samochód. Katastrofa ;D

Można i jest bardzo zdrowy :D pytanie czy będzie chciała pić :D

reklama
Do góry