reklama
Klaudyna92
Fanka BB :)
tak, ja też właśnie schudnę szybko ale równie szybko przytyje od początku ciąży schudłam około 12 kg przez mdłości, ale chyba ( i oby to się nie zmieniło) jest co raz lepiej 14+6Ja znowu z tych co tyją na sam widok czekolady
Renesmee
Aktywna w BB
Heyka Miski! Byłam dzisiaj na prenatalnych 13 tc. Wszystko dobrze. Z USG wynika że dzidziuś zdrowy, serduszko itp też zlecono mi testy Pappa (według mojego uznania). Byłam na nich od razu po wizycie USG. A.... Na 80% dziewczynka ale jeszcze potwierdzi na następnej wizycie 14 września (27.08 - mam USG piersi)
marta18691
To superHeyka Miski! Byłam dzisiaj na prenatalnych 13 tc. Wszystko dobrze. Z USG wynika że dzidziuś zdrowy, serduszko itp też zlecono mi testy Pappa (według mojego uznania). Byłam na nich od razu po wizycie USG. A.... Na 80% dziewczynka ale jeszcze potwierdzi na następnej wizycie 14 września (27.08 - mam USG piersi)
marta18691
Ile 12kg o kurde to fest to ile Ty wazysztak, ja też właśnie schudnę szybko ale równie szybko przytyje od początku ciąży schudłam około 12 kg przez mdłości, ale chyba ( i oby to się nie zmieniło) jest co raz lepiej ☺ 14+6
Klaudyna92
miałam nadwagę, więc to akurat było na plusIle 12kg o kurde to fest to ile Ty wazysz
marta18691
Nadwage duzo kg ?miałam nadwagę, więc to akurat było na plus
Klaudyna92
akurat tyle ile schudłamNadwage duzo kg ?
Wczoraj pisałam, że ide do dentysty z bolącą 6stką. Nie byłam gotowa na borowanie bez znieczulenia, ale dentystka zapewniła, że ząb jest już w połowie martwy i tak też było. Czeka mnie leczenie kanałowe ze względu na ciąże mówiła, że troche to potrwa. Tak czy siak wizyta u dentysty to dla mnie okropny stres, czy tylko ja jestem taka panikarą w tej kwesti?
marta18691
Nie tylko Ty ja mam to smaoakurat tyle ile schudłam
Wczoraj pisałam, że ide do dentysty z bolącą 6stką. Nie byłam gotowa na borowanie bez znieczulenia, ale dentystka zapewniła, że ząb jest już w połowie martwy i tak też było. Czeka mnie leczenie kanałowe ze względu na ciąże mówiła, że troche to potrwa. Tak czy siak wizyta u dentysty to dla mnie okropny stres, czy tylko ja jestem taka panikarą w tej kwesti?
reklama
Nie tylko Ty ja zaczynam się denerwować jak wchodzę do dentysty i czuje ten specyficzny zapach... Przeżyje, zastrzyki, jakieś cięcia ale dentysty nienawidzę!akurat tyle ile schudłam