marta18691
Fanka BB :)
Ja tez bym sie balaKurde ta kwarantanna jest najgorsza, ja właśnie się tego obawiam, że w razie czego pozbawi mnie dostępu do lekarza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez bym sie balaKurde ta kwarantanna jest najgorsza, ja właśnie się tego obawiam, że w razie czego pozbawi mnie dostępu do lekarza
Ja tez bym sie bala [emoji40]
Ja mam 13t1d na 16lutydobrze sie czujeWitam Termin mam na 22 lutego. Aktualnie jestem w 13 tc. Ciężko znoszę, bo codzienne złe samopoczucie, mdłości, wymioty, itp. A jak u Was? Jak się czujecie?
No tak usg to zawsze cos bo mozna zobaczyc dzieckoTo jest najgorsze. Niby mam lekarza że szpitala zakaźnego, ale co z tego jak miałam z kim tylko raz kontakt i to telefoniczny. Pytania jak się czuje, który to tydzień itd i na końcu że jakby się coś dzialo to proszę o kontakt. A że czuję się świetnie to nie mam potrzeby dzwonić. Ale usg bym nie odmówiła [emoji16]
Ja mam 13t1d na 16lutydobrze sie czuje
Witam Termin mam na 22 lutego. Aktualnie jestem w 13 tc. Ciężko znoszę, bo codzienne złe samopoczucie, mdłości, wymioty, itp. A jak u Was? Jak się czujecie?
Ja codziennie się wpatruję w lusterko czy coś widać ale nie bardzo jakoś, trochę tłuszczyku przez brak ćwiczeń i tyleTrzymam kciuki za dziewczyny, które wizytują w tym tygodniu czekamy na same dobre wiadomości...
Dziewczyny jak wasze brzuszki ? My za chwile zaczynamy 16 tydzień a brzuch z dnia na dzień coraz większy kosmicznie bolą mnie mięśnie jakbym miała wiecznie zakwasy a że chodzę jeszcze do pracy to ciągłe siedzenie jeszcze to nasila;/