marta18691
Fanka BB :)
W 1mialam nagle cc bo nie bylo akcji i tetno dziecka szalalo i dlatego cc a w 2 juz palnowane bylo. W 38tygodniui w jakim tygodniu planowali cięcie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W 1mialam nagle cc bo nie bylo akcji i tetno dziecka szalalo i dlatego cc a w 2 juz palnowane bylo. W 38tygodniui w jakim tygodniu planowali cięcie?
Hej wspolczuje ze tak musialas dlugo walczyc o dziecko mam nadzieje ze bedzie dobrze....ja nie mialam problemu z zajsciem w 3ciazy jestem jutro 14tydzien mi sie zacznieDzień dobry Dziewczyny!
Postanowiłam do Was dołączyć, bo dzisiaj wykonałam usg genetyczne i potwierdzili mi termin porodu na 27 lutego.
Przedstawię się trochę, bo Wy już tutaj się chyba ze sobą zżyłyście.
Mam 37 lat i 9 lat walczyłam o ciążę - w końcu się udało :-) ale oczywiście stres jest ogromny, bo jedną już poroniłam.
Jestem w 13 tygodniu i zrobiłam również test Sonco Plus, ale na wyniki czeka się aż 2 tygodnie. USG wyszło dobrze, jednak mój wiek i rekomendacja lekarza, ze test PAPPA to tylko statystyka i przy moim wieku oraz historii wyjdzie źle, skłoniły mnie do tego. Czy macie może jakieś doświadczenia w tym temacie?
Cieszę się na dołączenie do społeczności - w grupie zawsze raźniej.
Gratulacje! Niech dzidziuś rośnie zdrowo, ja też miałam przyjęcia, 4 poronienia za mną, mam nadzieję, że teraz będzie ok, ja 25 sierpnia skończę 35 lat, prenatalne robiłam 14 sierpnia, więc jeszcze załapały mnie na wiek 34... Robiłam usg i Pappe, na usg wyszło wszystko pięknie, Pappa sama wyszło ryzyko inne a z usg tak jak to się powinno badać wyszło inne inne, ogólnie jest w porządku, nic mi ginka nie mówił, żebym robiła coś dodatkowego, jak zrobiłaś będziesz już spokojnaDzień dobry Dziewczyny!
Postanowiłam do Was dołączyć, bo dzisiaj wykonałam usg genetyczne i potwierdzili mi termin porodu na 27 lutego.
Mam 37 lat i 9 lat walczyłam o ciążę - w końcu się udało :-) ale oczywiście stres jest ogromny, bo jedną już poroniłam.
Jestem w 13 tygodniu i zrobiłam również test Sonco Plus, ale na wyniki czeka się aż 2 tygodnie. USG wyszło dobrze, jednak mój wiek i rekomendacja lekarza, ze test PAPPA to tylko statystyka i przy moim wieku oraz historii wyjdzie źle, skłoniły mnie do tego. Czy macie może jakieś doświadczenia w tym temacie?
Mi też USG pren.wyszlo dobrze a na wyniki testu z krwi jeszcze czekam, w nast.tygodniu dostanę info. Ale to czekanie stresujące na maxaGratulacje! Niech dzidziuś rośnie zdrowo, ja też miałam przyjęcia, 4 poronienia za mną, mam nadzieję, że teraz będzie ok, ja 25 sierpnia skończę 35 lat, prenatalne robiłam 14 sierpnia, więc jeszcze załapały mnie na wiek 34... Robiłam usg i Pappe, na usg wyszło wszystko pięknie, Pappa sama wyszło ryzyko inne a z usg tak jak to się powinno badać wyszło inne inne, ogólnie jest w porządku, nic mi ginka nie mówił, żebym robiła coś dodatkowego, jak zrobiłaś będziesz już spokojna
Witaj, oby wyniki Sonco wyszły również dobre jeśli masz ochotę zapraszam również do grupy Ciąża 35+. Jest tam nas już kilka "starszych" mamDzień dobry Dziewczyny!
Sanco? Rozmawiałam z lekarzem i bardzo często szybciej do nich wyniki przychodziły niż 2 tyg Tak samo jest z Nifty - niby 10 dni roboczych maja ale są o wiele szybciej.Dzień dobry Dziewczyny!
No i fajnie ze wychodza dobrzeWitaj, oby wyniki Sonco wyszły również dobre jeśli masz ochotę zapraszam również do grupy Ciąża 35+. Jest tam nas już kilka "starszych" mam
No ja oczywiscie licze na dobre wyniki. Chociaz caly czas mowia mi, ze wysokie ryzyko chorob genetycznych po 35 roku zycia. Jeszcze tylko dobre wyniki i zaczne sie w pelni cieszyc ciaza:-)
[/QUOTE
Co Ty nie martw się teraz ciaza po 35 roku zycia to norma!!