Nie jesteś sama bez znieczulenia ani ruszakurat tyle ile schudłam
Wczoraj pisałam, że ide do dentysty z bolącą 6stką. Nie byłam gotowa na borowanie bez znieczulenia, ale dentystka zapewniła, że ząb jest już w połowie martwy i tak też było. Czeka mnie leczenie kanałowe ze względu na ciąże mówiła, że troche to potrwa. Tak czy siak wizyta u dentysty to dla mnie okropny stres, czy tylko ja jestem taka panikarą w tej kwesti?
reklama
Klaudyna92
Fanka BB :)
to tak jak ja będę miała planowaną cesarkę i to mnie tak nie przeraża jak leczenie kanałoweNie tylko Ty ja zaczynam się denerwować jak wchodzę do dentysty i czuje ten specyficzny zapach... Przeżyje, zastrzyki, jakieś cięcia ale dentysty nienawidzę!
Klaudyna92
ja wczoraj prosiłam o znieczulenie, ale dentystka nieugięta. W sumie miała racje, bo nie było aż tak konieczne, ale sam fakt, że jak jest znieczulenie to łatwiej się siedzi tam na tym foteluNie jesteś sama bez znieczulenia ani rusz
Nieugięta bo twierdziła, że zaszkodzi czy że niepotrzebne?ja wczoraj prosiłam o znieczulenie, ale dentystka nieugięta. W sumie miała racje, bo nie było aż tak konieczne, ale sam fakt, że jak jest znieczulenie to łatwiej się siedzi tam na tym fotelu
marta18691
Ja bez zniwczulenia ani ruszNieugięta bo twierdziła, że zaszkodzi czy że niepotrzebne?
Klaudyna92
że niepotrzebne, miała racje ale ile potów wylałam i stresu to inna kwestiaNieugięta bo twierdziła, że zaszkodzi czy że niepotrzebne?
marta18691
No to widzisza 1 mialas cc?że niepotrzebne, miała racje ale ile potów wylałam i stresu to inna kwestia
Klaudyna92
tak po 13 godzinach i przy pełnym rozwarciu niestety nie udało się naturalnie i wzieli mnie na ccNo to widzisza 1 mialas cc?
marta18691
Ja juz 2 cc mialamtak po 13 godzinach i przy pełnym rozwarciu niestety nie udało się naturalnie i wzieli mnie na cc
reklama
Klaudyna92
i w jakim tygodniu planowali cięcie?Ja juz 2 cc mialam