Moja baska się śmieje, że jak klaunMi tez nie. Wyglądają jak dla klauna ale są polecane, więc warto wypróbować
reklama
U nas na horyzoncie pojawiła się niania, ciotki siostra. Miała opiekować się dzieckiem ale dostał się do żłobka i jest wolna tylko ma określić ile chce za pilmowanie i pozniej przejdziemy do innych rozmów czy faktycznie by nam pasowała.
G
gość _199
Gość
1240 sorka dziewczyny. No i nie wiedziałam, że po 3 miesiącach jest mniej, ale jest 970 jakoś. Zawsze to coś, mi by się przydało, bo teraz nie mam opcji na prace niestety. Stary niby dobrze zarabia, ale zawsze miało się "swój" grosz Muszę się szybko obronić o coś szukać.Serio az tyle jest? Moja siostra dostawala teraz przez 3 msc 900 zł. I dostala super prace
A to nawet nie wiedziałam, że jest limit odrzuceń Pytanie pod jakim kątem oni tej pracy szukają, bo jak wykształcenia, to pewnie nic by mi nie znaleźli, a jak pod kątem poprzedniej pracy, to miliony magazynów poszukują ludzi, a ja już na magazynie nie chcę robić (zwłaszcza jakimś typu Amazon), w ogóle nie chciałam na dłużej, a wyszło jak wyszło W sumie teraz bym miała wymówkę, że nie mogę, bo ręce chore Ale mam nadzieję, że nie będę musiała iść do urzędu, normalnie wrócę do pracy, a jak się przeprowadzimy, będę szukać czegoś innego. Z tego co ja sprawdzałam, to zależy od stażu pracy - ten podstawowy zasiłek 100% jest dla osób, które ciągiem pracowały ponad 5 lat przed rejestracją w urzędzie i to jest 800-900zł przez pierwsze 3 miesiące.Tak dają oferty. Można chyba 2 czy 3 odrzucić. I cie wywalalja. Może jakaś fajna ofertę mi dadzą takze jestem gotowa i zwarta. Jedyny mój wymóg to praca max do 16. Może na jakiś fajny kurs akurat trafię. Zobaczymy nawet nie wiem ile jest tych pieniędzy 700zl? Nie mam pojęcia
Maluszek001
Fanka BB :)
Tak podobno jest ☺Serio az tyle jest? Moja siostra dostawala teraz przez 3 msc 900 zł. I dostala super prace
Załączniki
Powiem ci, że mojej siostrze super się trafiła robota miala szczęściezobaczymy ja ttlko mogę pracować do godziny 16 a tak to mogę robić wszystko musze isc do swojego prezesa czy przyjmie mnie na takich warunkach, jak tak to super więc nie będę nigdzie indziej szukaćA to nawet nie wiedziałam, że jest limit odrzuceń Pytanie pod jakim kątem oni tej pracy szukają, bo jak wykształcenia, to pewnie nic by mi nie znaleźli, a jak pod kątem poprzedniej pracy, to miliony magazynów poszukują ludzi, a ja już na magazynie nie chcę robić (zwłaszcza jakimś typu Amazon), w ogóle nie chciałam na dłużej, a wyszło jak wyszło W sumie teraz bym miała wymówkę, że nie mogę, bo ręce chore Ale mam nadzieję, że nie będę musiała iść do urzędu, normalnie wrócę do pracy, a jak się przeprowadzimy, będę szukać czegoś innego. Z tego co ja sprawdzałam, to zależy od stażu pracy - ten podstawowy zasiłek 100% jest dla osób, które ciągiem pracowały ponad 5 lat przed rejestracją w urzędzie i to jest 800-900zł przez pierwsze 3 miesiące.
Haha no wiadomo, że się szuka Chociaż my byśmy pół roku chyba nie przeżyli z jednej pensji tylko i zasiłku. Jeszcze jak policzyć, ile wydałabym na dojazdy do urzędu plus za każdym razem zorganizować opiekę nad dzieckiem, albo tłuc się komunikacją miejską przez całe miasto z nim to dziękuję bardzo. Gdybym nie miała dziecka, to wiadomo, inna bajkaMoja koleżanka pobierała w tamtym roku właśnie . Przez pół roku dostała tylko jedna ofertę, która odrzuciła (po fryzjerstwie, proponowali jej w piekarni ). Stawiała się tylko na wizycie i ciągle mowila, że szuka pracy
Ale to są kwoty brutto1240 sorka dziewczyny. No i nie wiedziałam, że po 3 miesiącach jest mniej, ale jest 970 jakoś. Zawsze to coś, mi by się przydało, bo teraz nie mam opcji na prace niestety. Stary niby dobrze zarabia, ale zawsze miało się "swój" grosz Muszę się szybko obronić o coś szukać.
No i przy stażu 5 letnim, a jak Ty wcześniej krótko pracowałaś, to 80% tego by Ci dali Jak dla mnie zasilek dla bezrobotnych jest totalnie nieopłacalny, żeby dobrowolnie z niego korzystać, ale choć trochę ratuje dupę w jakiejś sytuacji losowej.1240 sorka dziewczyny. No i nie wiedziałam, że po 3 miesiącach jest mniej, ale jest 970 jakoś. Zawsze to coś, mi by się przydało, bo teraz nie mam opcji na prace niestety. Stary niby dobrze zarabia, ale zawsze miało się "swój" grosz Muszę się szybko obronić o coś szukać.
reklama
G
gość _199
Gość
Widzę właśnie. Wiesz co koleżanką mi gadała że 1300 dostaje, ale widzę że w kulki leci.Ale to są kwoty brutto
Dajcie mi siły żeby Alka odstawić od piersi. Czy któraś jeszcze będzie odstawiała w najbliższym czasie ?