I jeżeli uważasz, że to to samo co siedzenie w domu ciagle nigdy nie pracowanie i pobieranie swiadczen a poszukiwanie pracy No to nieźle. Ja uczciwie pracowalam, płaciłam podatki więc uważam, że pol roku bezrobocia a może krócej to nie hipokryzja. To tak samo moja hipokryzja jest branie 500 plus i niedługo 1 tys na Hanie... No nie lepiej dać te pieniądze lenią i pasożyta które nic nie płacą podatkówAle ja ciągle pracowałam, więc chyba mi się należy. Z reszta ide szukać pracy tam nie na wczasy nie jestem darmozjadem który pobiera zasiłki i siedzi w domu ttlko zawsze pracuje.
reklama
Maluszek001
Fanka BB :)
No z góry założyłaś, że będziesz na tym kuroniu pół roku, czyli max czasu więc bardziej wygląda to na te " wczasy". Do oceniania innych jesteś pierwsza, a jak widać robisz tak, że sama sobie przeczysz skoro Tobie się "należy", to czemu innym to 500+ czy rodzinne nie? każdy sobie radzi tak, żeby miał dobrzeAle ja ciągle pracowałam, więc chyba mi się należy. Z reszta ide szukać pracy tam nie na wczasy nie jestem darmozjadem który pobiera zasiłki i siedzi w domu ttlko zawsze pracuje.
Maluszek001
Tak, to jest właśnie hipokryzja. Oceniasz innych, a sama bierzesz. Inni to lenie, ale Ty nieI jeżeli uważasz, że to to samo co siedzenie w domu ciagle nigdy nie pracowanie i pobieranie swiadczen a poszukiwanie pracy No to nieźle. Ja uczciwie pracowalam, płaciłam podatki więc uważam, że pol roku bezrobocia a może krócej to nie hipokryzja. To tak samo moja hipokryzja jest branie 500 plus i niedługo 1 tys na Hanie... No nie lepiej dać te pieniądze lenią i pasożyta które nic nie płacą podatków
Bo ja i maz pracujemy więc jakby na to płacimy. I zasiłki powinny być dla ludzi wyłącznie pracujących i zdania nie zmienię. I ja tych pieniędzy nie wydaje co dostają dzieci tylko od lat im zbieramTak, to jest właśnie hipokryzja. Oceniasz innych, a sama bierzesz. Inni to lenie, ale Ty nie
Maluszek001
No ty już nie pracujesz a bierzesz właśnie sama sobie zaprzeczyłaśBo ja i maz pracujemy więc jakby na to płacimy. I zasiłki powinny być dla ludzi wyłącznie pracujących i zdania nie zmienię. I ja tych pieniędzy nie wydaje co dostają dzieci tylko od lat im zbieram
Z resztą kiedyś pisałam, że chociaż jedna osoba w rodzinie była zatrudniona Zaraz będę znowu pracowała także nie nakręcaj się. Dobrze oceniam innych i jestem hipokrytka ale nie jestem typem lenia. Chyba trafiłam w czuły punkcik ał zabolało cosNo ty już nie pracujesz a bierzesz właśnie sama sobie zaprzeczyłaś
Maluszek001
O to teraz już jedna osoba powinna pracować? Przed chwilą pisałaś że dwie czuły punkcik? Nie drażni mnie tylko jak ktoś pitoli głupoty i nie lubię oceniania innych jak się robi tak samo ale dla siebie zawsze milion wymówek tylko inni to lenieZ resztą kiedyś pisałam, że chociaż jedna osoba w rodzinie była zatrudniona Zaraz będę znowu pracowała także nie nakręcaj się. Dobrze oceniam innych i jestem hipokrytka ale nie jestem typem lenia. Chyba trafiłam w czuły punkcik ał zabolało cos
Dobrze masz racjęO to teraz już jedna osoba powinna pracować? Przed chwilą pisałaś że dwie czuły punkcik? Nie drażni mnie tylko jak ktoś pitoli głupoty i nie lubię oceniania innych jak się robi tak samo ale dla siebie zawsze milion wymówek tylko inni to lenie
Maluszek001
To się nagadalysmy. Już jestem znienawidzona czy jeszcze mogę się czasami odezwać? bo oglolnie to chciałam zapytać czy Hania miała ciepłe stopy jak chodziła na dworze w tych atipasach? Mam podobne i się zastanawiamDobrze masz rację
reklama
Spoko ja się mało kiedy gniewam, bo rozumiem, że każdy może mieć inne doświadczenie czy pogląd wiesz co grube skarpety jej ubierałam i było okej. Teraz już od kilku dni ma buty, bo już się trochę balam jak ona chce biegać za basia, że będzie jej zimno. A tak do wozka to nie zauważyłam, żeby miala zimne jakosTo się nagadalysmy. Już jestem znienawidzona czy jeszcze mogę się czasami odezwać? bo oglolnie to chciałam zapytać czy Hania miała ciepłe stopy jak chodziła na dworze w tych atipasach? Mam podobne i się zastanawiam