reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Amerykanie przerzucają sporo wojska do Europy, ciekawe czy będzie jatka na Ukrainie. Wywiad amerykański wywęszył, że ma się okazać +/- chyba 9 lutego czy coś z tego będzie 🙈 Właśnie przed chwilą nad moją chatą leciał wojskowy samolot, pewnie z żołnierzami. Aż musiałam sprawdzić na radarze bo tak nisko leciał 🙊

Amerykanie przerzucają sporo wojska do Europy, ciekawe czy będzie jatka na Ukrainie. Wywiad amerykański wywęszył, że ma się okazać +/- chyba 9 lutego czy coś z tego będzie 🙈 Właśnie przed chwilą nad moją chatą leciał wojskowy samolot, pewnie z żołnierzami. Aż musiałam sprawdzić na radarze bo tak nisko leciał 🙊
Dzieciowe forum a ja pie**ole o wojnie 😂😂😂 sorki 😂😂😂 to siedzenie w domu z dzieckiem we łbie mi miesza 😂😂

Dziewczyny a ja poszukuje dobrej, lekkiej spacerowki w miare rozsądnej cenie... idzie wiosna i lato wiec spacery spacery spacery a ja chce się pożegnać ze spacerowka od wozka bo jest duża j ciezka. Macie jakieś polecajki?;)

Dziewczyny a ja poszukuje dobrej, lekkiej spacerowki w miare rozsądnej cenie... idzie wiosna i lato wiec spacery spacery spacery a ja chce się pożegnać ze spacerowka od wozka bo jest duża j ciezka. Macie jakieś polecajki?;)
Mi jak uda się w dobrej cenie sprzedać wozek 😂(stary mnie zabije) chciałabym quinny zapp flex

reklama
Ja mam po bratanku więc nie wybierałam sama. Easywalker buggy XS - jest lekki jak piórko nawet z dzieckiem w siedzeniu i zakupami w koszyku. Jedno co mi się nie podoba to że kolka są jednak bardziej do jazdy po mieście, ja za miastem mieszkam i często chodzę na spacery na różnych zadupiach i chyba wolalabym kolka bardziej terenowe.

Do góry