U nas najpierw obiad.No właśnie jak zaczynacie? Obiadek czy tortem bo mam dylemat.
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Obiad. Później tort i do widzeniaNo właśnie jak zaczynacie? Obiadek czy tortem bo mam dylemat.
Wow to szacun dla Ciebie Chyba bym to przez 3 dni robiłaNa cieplo : Gulasz, pozniej kurczak, kanapki po góralsku, i na koniec Barszczyk z pasztecikiem. Salatka z selerem naciowym, salatka cezar, salatka jarzynowa, jajka z majonezem, filwciki z kurczaka, pomidor z morarella, tortille, Galaretki z kurczakiem, deska serów i wędlin. Jabłecznik, sernik i jeszcze myślę
Maluszek001
U nas będzie lazania, kotlety z soczewicy i kotlety drobiowe z serem i pieczarkami sałatka z makaronem ryżowym i kurczakiem, sałatka z tortellini, sałatka z boczkiem. I deska z różnymi serami, szynkami i przekąskami ☺Dziewczyny jakie szykujecie menu na roczek? Bo szukam inspiracji, tylko potrzebne mi jakieś proste dania, przekąski, sałatki żebym cały dzień przy garach nie stała
sandra0777
U nas rosol z makaronem, potem de voilai i poledwiczki w szynce dojrzewajacej, salatka grecka i surowki z bialej i modrej kapusty, surowka z marchewki z ananasem i ziemniaki, potek tort, sernik, daklas i rafaello, na kolacje pieczone kielbaski i zapiekane serki owiniete cukinia, bigos, salatka z pora i salatka jarzynowa, deska serow i wedlin, smalec ze skwarkami i swojski chlebek, kolejny dzien to jajecznica, deski serow i wedlin i salatki te same + gofry domowe, ciasto to samo i szybki obiad z zupa gulaszowa + to co mi z miesa zostanie i dorobie salatke z salat, sera plesniowego, pomaranczy, orzechow wloskich i dresing musztardowo-pomaranczowo-miodowyU nas będzie lazania, kotlety z soczewicy i kotlety drobiowe z serem i pieczarkami sałatka z makaronem ryżowym i kurczakiem, sałatka z tortellini, sałatka z boczkiem. I deska z różnymi serami, szynkami i przekąskami ☺
Maluszek001
Mogę wpaść ? brzmi pycha!U nas rosol z makaronem, potem de voilai i poledwiczki w szynce dojrzewajacej, salatka grecka i surowki z bialej i modrej kapusty, surowka z marchewki z ananasem i ziemniaki, potek tort, sernik, daklas i rafaello, na kolacje pieczone kielbaski i zapiekane serki owiniete cukinia, bigos, salatka z pora i salatka jarzynowa, deska serow i wedlin, smalec ze skwarkami i swojski chlebek, kolejny dzien to jajecznica, deski serow i wedlin i salatki te same + gofry domowe, ciasto to samo i szybki obiad z zupa gulaszowa + to co mi z miesa zostanie i dorobie salatke z salat, sera plesniowego, pomaranczy, orzechow wloskich i dresing musztardowo-pomaranczowo-miodowy
Maluszek001
Od obiadu my zaczynamy pierwsza imprezę w sobotę o 16, a druga będzie w niedzielę o 14No właśnie jak zaczynacie? Obiadek czy tortem bo mam dylemat.
G
gość _199
Gość
Obiad. Później tort i do widzenia
Czyli tak jak ja, nie ma zamiaru siedzieć do 22 z ludźmiObiad. Później tort i do widzenia
kwiatek250
Ja nawet nie wiem, gdzie zrobiemy roczek małej. Jeśli nie będzie ograniczeń covidowych, to w Polsce z rodziną i wtedy będę myśleć, co i jak..., ale.może się zdarzyć, że z powodu kwarantanny lub innych ograniczeń zostaniemy w domu i wtedy, albo we trójkę ten roczek zrobimy, albo z tutejszymi znajomymi..., ale to nie to samo co z rodziną w Polsce, zwłaszcza z dziadkami. Także u nas póki co menu jest na etapie zéro.
reklama
U mnie też się pije za zdrowie starsza nie choruje więc skutecznePowiem tylko tak...chyba przestaję Was czytać bo to co robicie na roczek to jest kosmos kulinarny...w dobrym słowa znaczeniu
Ja tam żadnych obiadów nie robię bo u nas na imprezy typu urodziny nie robi się takich rzeczy...zrobię sałatki, jakieś przekąski z ciasta francuskiego typu ślimaczki itp, galaretki jakiś śledzik, jajka faszerowane,tort oczywiście zamówię +chyba mini bezy pavlovej +na ciepło barszcz z kapuśniakami na koniec i tyle
No i alkohol...u mnie pije się za i na zdrowie
Jeszcze tu Was troszkę poczytam...może coś ciekawego ukradnę jak np te kanapki po góralsku