reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

aha bo wiem,z e na czczo wlasnie mam miec do 90 a godz po posilku do 140
Tak dokladnie, i ja tez mialam takie wyniki przed krzywą cukrową jak mierzylam tak dla wlasnej ciekawosci glukometrem a nawet godzine po to mialam ok 120 albo nizej. Więc dlatego tak nie rozumiem tego mojego wyniku na czczo w lab. 93 🙈

reklama
Dokładnie. Jeśli ktoś w tym obraca się na bieżąco ma najbardziej aktualną wiedzę. Czasem są już jakieś nowości stosowane przez specjalistów, a mało źródeł to podaje. Można się nieźle zakręcić.

I wystarczy jeden parametr przekroczyć i już otwierają się drzwi do diabetologa i cała reszta 🙉 nie wiem jak teraz,ale kiedyś były hospitalizacje w celu diagnostyki,jak coś było nie tak w wynikach
Podobno na kilka godzin mozesz miec skierowanie, zrobią badania i przeszkolenie z glukometru i diety i Cie wypuszczają, ale teraz jak jest w koronawirusie to nie wiem 🤷🏼‍♀️ pewnie się przekonamy niedlugo...

Czy też macie koszmary podczas snu w ciąży? 😭
[/QUOTE]
Ja na szczęście nie mam, ale sen przerywany...nie na siku tylko po prostu byle co mnie potrafi obudzic a później problem z zaśnięciem

Cukier na czczo 88 mimo że nie najadałam sie specjalnie na noc...i tak codziennie w poprzednim tygodniu 85, 86 itd🤷🏼‍♀️ czemu na krzywej wyniósł 93, tego nie rozumiem...
A jak u Ciebie dzis La-Luna, mierzyłaś?

reklama
Ja nie miałam hospitalizacji, z tymi cukrami na czczo to miałam na początku jaja miałam przez tydzień rano poniżej 90 i nagle mi wywalało np. 97...teraz te ranne mam ok, ale np. wiem, że nie mogę jeść moich ukochanych brzoskwini, po jednej mam cukier ponad 140 🙈

Do góry