U mnie to samo. Leze obok, ta śpi. Trzy razy wymknelam sie zeby ogarnac chate, po 2ch minutach mloda juz na nogachU mnie dramat, miał być wieczór filmowy i jest wieczór z młodym w łóżku dupcie wypiął i śpi na brzuszku, a ja muszę leżeć obok
reklama
G
gość _199
Gość
Też tak ci siada i oczy jak 5 zł? A jak wracam to się zaraz cieszy, już myślę, że będzie chciał się bawić, a on dwie sekundy i śpi. No ale musze być obok.U mnie to samo. Leze obok, ta śpi. Trzy razy wymknelam sie zeby ogarnac chate, po 2ch minutach mloda juz na nogach
Musimy tego cycka odstawić
Nie, to moja zaczyna jeczec albo w ogole plakac. Ja ją bujam na rekach teraz do snu, bo nie chce jej piersi dawac - choc tego bujania mam tez powoli juz dosc. Chociaz tyle ze zasypia. No ale w nocy budzi sie bardzo czesto… czasem sama od razu sie polozy, czasem ją pobujam a czasem trzeba cycka dać. Ale zwariuje niedlugo od tego braku snuTeż tak ci siada i oczy jak 5 zł? A jak wracam to się zaraz cieszy, już myślę, że będzie chciał się bawić, a on dwie sekundy i śpi. No ale musze być obok.
rosenberg
Fanka BB :)
U mnie słabo też. Tzn jak zaśnie o tej 20 to w sumie śpi czasami nawet do 1-2 w nocy, ale potem downhill, bywa spoko że jedna dwie pobudki, a bywa tak, że dużo więcejDziewczyny, jak u Was nocki??? Boże kiedy ja w końcu pośpie???
rosenberg
O mój też tak zawsze jak się obudzi to zaczyna stękać, jeczec, poplakiwacNie, to moja zaczyna jeczec albo w ogole plakac. Ja ją bujam na rekach teraz do snu, bo nie chce jej piersi dawac - choc tego bujania mam tez powoli juz dosc. Chociaz tyle ze zasypia. No ale w nocy budzi sie bardzo czesto… czasem sama od razu sie polozy, czasem ją pobujam a czasem trzeba cycka dać. Ale zwariuje niedlugo od tego braku snu
Trzecia proba wykradniecia sie zakonczona fiaskiem chyba po 10min obudzila sie znowu. Chociaz tyle ze udalo sie uspic bez piersi i bez bujania. @rosenberg co ja bym dala zeby chociaz te wieczory miec na pewniaka, bez doskakiwania co chwile do sypialni.
sandra0777
u mnie jest tak samo, a cycka od 6 miesiecy nie jada. A teraz nawet mleka z butli nie chce.Też tak ci siada i oczy jak 5 zł? A jak wracam to się zaraz cieszy, już myślę, że będzie chciał się bawić, a on dwie sekundy i śpi. No ale musze być obok.
rosenberg
Ostatnio nawet 3 noce z rzędu pierwsza pobudka była dopiero koło 3:00 a potem jedna nad ranem. Codziennie trzymam kciuki żeby było dobrze w nocy bo ja już też wymiekam trochę. W dzień to dalej karmie milion razy mam nadzieję, że po roczku zacznie się robić lepiej w kwestii spania albo chociaż jak do żłobka pójdzie. Drzemka już się super ustabilizowała, zwykle śpi ponad 2h w środku dnia, wcześniej tak spał po 30 min czasami jeszcze tylko te nocki...Trzecia proba wykradniecia sie zakonczona fiaskiem chyba po 10min obudzila sie znowu. Chociaz tyle ze udalo sie uspic bez piersi i bez bujania. @rosenberg co ja bym dala zeby chociaz te wieczory miec na pewniaka, bez doskakiwania co chwile do sypialni.
reklama
Dziewczyny hania wstala juz 3 razy od 20stej. Ledwo widzę na oczy.. Jestem zmęczona tym więzieniem w domu.... Nie dziwie się, że ludzie popadają w depresję teraz bardziej... Byle do czwartku. Jutro spędzę z dziewczynami pol dnia na balkonie chyba...