reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
U mnie to samo. Leze obok, ta śpi. Trzy razy wymknelam sie zeby ogarnac chate, po 2ch minutach mloda juz na nogach 🥵
Też tak ci siada i oczy jak 5 zł? A jak wracam to się zaraz cieszy, już myślę, że będzie chciał się bawić, a on dwie sekundy i śpi. No ale musze być obok.
Musimy tego cycka odstawić 🔥

Też tak ci siada i oczy jak 5 zł? A jak wracam to się zaraz cieszy, już myślę, że będzie chciał się bawić, a on dwie sekundy i śpi. No ale musze być obok.
Nie, to moja zaczyna jeczec albo w ogole plakac. Ja ją bujam na rekach teraz do snu, bo nie chce jej piersi dawac - choc tego bujania mam tez powoli juz dosc. Chociaz tyle ze zasypia. No ale w nocy budzi sie bardzo czesto… czasem sama od razu sie polozy, czasem ją pobujam a czasem trzeba cycka dać. Ale zwariuje niedlugo od tego braku snu 😵‍💫

@ness. a ja często Twoj dostaje piers w ciagu dnia? U nas 2razy + przed spaniem. Mam wrazenie ze nie ma tam w tych piersiach juz zbyt wiele, moze dlatego tak czesto znowu sie budzi.

Nie, to moja zaczyna jeczec albo w ogole plakac. Ja ją bujam na rekach teraz do snu, bo nie chce jej piersi dawac - choc tego bujania mam tez powoli juz dosc. Chociaz tyle ze zasypia. No ale w nocy budzi sie bardzo czesto… czasem sama od razu sie polozy, czasem ją pobujam a czasem trzeba cycka dać. Ale zwariuje niedlugo od tego braku snu 😵‍💫
O mój też tak zawsze jak się obudzi to zaczyna stękać, jeczec, poplakiwac :(

Trzecia proba wykradniecia sie zakonczona fiaskiem 🤕 chyba po 10min obudzila sie znowu. Chociaz tyle ze udalo sie uspic bez piersi i bez bujania. @rosenberg co ja bym dala zeby chociaz te wieczory miec na pewniaka, bez doskakiwania co chwile do sypialni. 🤕🤕🤕

u mnie jest tak samo, a cycka od 6 miesiecy nie jada. A teraz nawet mleka z butli nie chce.

Trzecia proba wykradniecia sie zakonczona fiaskiem 🤕 chyba po 10min obudzila sie znowu. Chociaz tyle ze udalo sie uspic bez piersi i bez bujania. @rosenberg co ja bym dala zeby chociaz te wieczory miec na pewniaka, bez doskakiwania co chwile do sypialni. 🤕🤕🤕
Ostatnio nawet 3 noce z rzędu pierwsza pobudka była dopiero koło 3:00 🙄 a potem jedna nad ranem. Codziennie trzymam kciuki żeby było dobrze w nocy bo ja już też wymiekam trochę. W dzień to dalej karmie milion razy :D mam nadzieję, że po roczku zacznie się robić lepiej w kwestii spania albo chociaż jak do żłobka pójdzie. Drzemka już się super ustabilizowała, zwykle śpi ponad 2h w środku dnia, wcześniej tak spał po 30 min czasami 🥴 jeszcze tylko te nocki...

reklama
Dziewczyny hania wstala juz 3 razy od 20stej. Ledwo widzę na oczy.. Jestem zmęczona tym więzieniem w domu.... Nie dziwie się, że ludzie popadają w depresję teraz bardziej... Byle do czwartku. Jutro spędzę z dziewczynami pol dnia na balkonie chyba...

Do góry