reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ostatnio nawet 3 noce z rzędu pierwsza pobudka była dopiero koło 3:00 🙄 a potem jedna nad ranem. Codziennie trzymam kciuki żeby było dobrze w nocy bo ja już też wymiekam trochę. W dzień to dalej karmie milion razy :D mam nadzieję, że po roczku zacznie się robić lepiej w kwestii spania albo chociaż jak do żłobka pójdzie. Drzemka już się super ustabilizowała, zwykle śpi ponad 2h w środku dnia, wcześniej tak spał po 30 min czasami 🥴 jeszcze tylko te nocki...
Ranyyyy zazdrooo… moze wlasnie przez to ze tak duzo je w ciagu dnia. U nas juz malutko. No ale zwyklego jedzenia je znowu calkiem sporo, powinna sie najadac.

reklama
Dziewczyny hania wstala juz 3 razy od 20stej. Ledwo widzę na oczy.. Jestem zmęczona tym więzieniem w domu.... Nie dziwie się, że ludzie popadają w depresję teraz bardziej... Byle do czwartku. Jutro spędzę z dziewczynami pol dnia na balkonie chyba...
Przybijam piatke do piereszego zdania ! ✋

@ness. a ja często Twoj dostaje piers w ciagu dnia? U nas 2razy + przed spaniem. Mam wrazenie ze nie ma tam w tych piersiach juz zbyt wiele, moze dlatego tak czesto znowu sie budzi.
Zależy od dnia, czasem ze dwa razy, a czasem więcej, ale ja widzę, że mam dużo pokarmu, czasem jak go na leżąco karmie, to jeszcze bokiem mu leci i jest plama na materacu.

Zauważyłam że jak u Was gorsze noce, tak u nas nawet całkiem dobre. Zasnął wczoraj po 20, ok północy pobudka na mleko, kolejna pobudka po 4, wzięłam go do nas do łóżka i spał do 6:30

reklama
Taak to już dzisiaj !
Wszystkiego najlepszego dla Krzysia 🥰🥰🥰🥳🥳

Aż mi się łezka w oku zakręciła, że rok temu l tej porze stary mnie odprowadzał do szpitala 😭
Ja już tak jakby od wczoraj wieczora byłam w szpitalu, rok temu o 9 rano podłączyli mi oksytocynę a cc miałam o 19:43 ❤️

Do góry