G
gość _199
Gość
Mojej mamie wyszedł pozytywny, a na drugi dzień negatywny, to tyle w kwestii testów.Tak, robilam sobie i jej. Bo ona sama się bała. I jej wyszedl negatyw mi pozytyw. No jakim cudem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mojej mamie wyszedł pozytywny, a na drugi dzień negatywny, to tyle w kwestii testów.Tak, robilam sobie i jej. Bo ona sama się bała. I jej wyszedl negatyw mi pozytyw. No jakim cudem
Ja tym wymazom nie wierzę w ciąży jak miałam covid to raz miałam pozytyw, potem niepewny, znowu pozytyw, negatyw, pozytywTak, robilam sobie i jej. Bo ona sama się bała. I jej wyszedl negatyw mi pozytyw. No jakim cudem
Tez im nie wierzę. Ale to jej miał wyjśćJa tym wymazom nie wierzę w ciąży jak miałam covid to raz miałam pozytyw, potem niepewny, znowu pozytyw, negatyw, pozytyw
żeby pomieszali próbówki to chyba nie ma opcjiTez im nie wierzę. Ale to jej miał wyjść
A robilas z tych domowych wymazowek . ?Tez im nie wierzę. Ale to jej miał wyjść
O kurde ale przeboje no trzymaj się u mnie obie chore ta jeszcze ta ospę ma Kinga marudne 2malpki chodzą mały też jak nie jęczał jak mu wychodziły żeby teraz trochę w nocy budzi się i tulić się chce mamozaU mnie dzis katastrofa. Najpierw zepsuło się auto. Potem mloda rozbiła głowę o szafkę A na końcu pies się zsikal ze strachu jej płaczu na podłogę A ta to polizala.... trzymajcie mnie bo to dopiero 9. Az strach pomyśleć co będzie potem
Nie przejmuj się. Mój Filip ostatnio zabrał się za sucha kocia karmę u dziadkow. Nie wiem czy zjadł bo nie widziałam, ale zakładam, że tak wczoraj tak się wybombil, że aż krew się pojawiła gdzieś z buzi, ale nie wiem skąd bo nie dał sprawdzić i szybko przestała lecieć ale żyje i ma się dobrzeU mnie dzis katastrofa. Najpierw zepsuło się auto. Potem mloda rozbiła głowę o szafkę A na końcu pies się zsikal ze strachu jej płaczu na podłogę A ta to polizala.... trzymajcie mnie bo to dopiero 9. Az strach pomyśleć co będzie potem
Dokładnie.. ja tak miałam. Trzeba czasu i myślę, że się dogadacie bez problemu.No nawet matki mają pierwsze dni bez chemii z dzieckiem takze jak sprawdzona to bym brała w ciemno!!
Hania 2 dni temu bawiła się w swojej kupie.... Myslalam ze tapla się woda z bix boxa a to okazało się że kupa jej wszędzie wypłynęła. I robiła Pacu Pacu... Twarz była w kupie wszystko!Nie przejmuj się. Mój Filip ostatnio zabrał się za sucha kocia karmę u dziadkow. Nie wiem czy zjadł bo nie widziałam, ale zakładam, że tak wczoraj tak się wybombil, że aż krew się pojawiła gdzieś z buzi, ale nie wiem skąd bo nie dał sprawdzić i szybko przestała lecieć ale żyje i ma się dobrze