reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ale tu sie dzieke! Moj Kubi taki wymagajacy, ze nie mam kiedy Was nadrobic…
Dzisiaj byla u nas opiekunka na dzien probny i mam taki metlik w glowie, czy ona jest odpowiednia. Formalnie wszystko cacy-z wyksztalcenia opiekun medyczny i ukonczony kurs zawodowy na opiekuna dzieciecego, kurs pierwszej pomocy, zaszczepiona, referencje od wszystkich rodzin… ale? Ale jakos „chemi” mi troche zabraklo…😂
Moze daj jej czas, ciężko komuś,, oddać,, dziecko 😂

reklama
Dzisiaj byla u nas opiekunka na dzien probny i mam taki metlik w glowie, czy ona jest odpowiednia. Formalnie wszystko cacy-z wyksztalcenia opiekun medyczny i ukonczony kurs zawodowy na opiekuna dzieciecego, kurs pierwszej pomocy, zaszczepiona, referencje od wszystkich rodzin… ale? Ale jakos „chemi” mi troche zabraklo…😂
Może miała gorszy dzien, albo po prostu od razu nie kliknęło miedzy Wami. Ale rozumiem Cie, chemia jest wazna.

Ja bym się jednak pokusiła o stwierdzenie, że ciężko o chemię bo na pewno na początku będzie podchodziła do małego z lekka rezerwa, w końcu to obce dziecko. Ciężko będzie znaleźć kogoś, kto kliknie od razu

Ja bym się jednak pokusiła o stwierdzenie, że ciężko o chemię bo na pewno na początku będzie podchodziła do małego z lekka rezerwa, w końcu to obce dziecko. Ciężko będzie znaleźć kogoś, kto kliknie od razu
No nawet matki mają pierwsze dni bez chemii z dzieckiem 😀takze jak sprawdzona to bym brała w ciemno!!

Jestem covid pozytywna 😂wiecie co poszlam z Basia na test (nie chce jej szczepic na covida) a chcemy w kwietniu gdzieś wylecieć. A że w przedszkolu przypadki covid owe i ona kaszel gilun itp. Mówi, mamo zbadaj się ze mną. Ja poszlam na pewniaka... Ja mam pozytywny ona negatywny!!! No jak?!

Jestem covid pozytywna 😂wiecie co poszlam z Basia na test (nie chce jej szczepic na covida) a chcemy w kwietniu gdzieś wylecieć. A że w przedszkolu przypadki covid owe i ona kaszel gilun itp. Mówi, mamo zbadaj się ze mną. Ja poszlam na pewniaka... Ja mam pozytywny ona negatywny!!! No jak?!
O masz🙄

reklama
Do góry