Moze daj jej czas, ciężko komuś,, oddać,, dzieckoAle tu sie dzieke! Moj Kubi taki wymagajacy, ze nie mam kiedy Was nadrobic…
Dzisiaj byla u nas opiekunka na dzien probny i mam taki metlik w glowie, czy ona jest odpowiednia. Formalnie wszystko cacy-z wyksztalcenia opiekun medyczny i ukonczony kurs zawodowy na opiekuna dzieciecego, kurs pierwszej pomocy, zaszczepiona, referencje od wszystkich rodzin… ale? Ale jakos „chemi” mi troche zabraklo…
reklama
Ewq9
Fanka BB :)
No to nie wiem, zapytam go przy okazji, bo pracuje od kilku lat na umowie. Jak się czegoś dowiem to dam znaćSprawdziłam, trzeba byc zarejestrowanym w urzędzie pracy jako bezrobotny
Może miała gorszy dzien, albo po prostu od razu nie kliknęło miedzy Wami. Ale rozumiem Cie, chemia jest wazna.Ale tu sie dzieke! Moj Kubi taki wymagajacy, ze nie mam kiedy Was nadrobic…
Dzisiaj byla u nas opiekunka na dzien probny i mam taki metlik w glowie, czy ona jest odpowiednia. Formalnie wszystko cacy-z wyksztalcenia opiekun medyczny i ukonczony kurs zawodowy na opiekuna dzieciecego, kurs pierwszej pomocy, zaszczepiona, referencje od wszystkich rodzin… ale? Ale jakos „chemi” mi troche zabraklo…
rosenberg
Ja bym się jednak pokusiła o stwierdzenie, że ciężko o chemię bo na pewno na początku będzie podchodziła do małego z lekka rezerwa, w końcu to obce dziecko. Ciężko będzie znaleźć kogoś, kto kliknie od razuAle tu sie dzieke! Moj Kubi taki wymagajacy, ze nie mam kiedy Was nadrobic…
No nawet matki mają pierwsze dni bez chemii z dzieckiem takze jak sprawdzona to bym brała w ciemno!!Ja bym się jednak pokusiła o stwierdzenie, że ciężko o chemię bo na pewno na początku będzie podchodziła do małego z lekka rezerwa, w końcu to obce dziecko. Ciężko będzie znaleźć kogoś, kto kliknie od razu
Jestem covid pozytywna wiecie co poszlam z Basia na test (nie chce jej szczepic na covida) a chcemy w kwietniu gdzieś wylecieć. A że w przedszkolu przypadki covid owe i ona kaszel gilun itp. Mówi, mamo zbadaj się ze mną. Ja poszlam na pewniaka... Ja mam pozytywny ona negatywny!!! No jak?!
Mikstura
O maszJestem covid pozytywna wiecie co poszlam z Basia na test (nie chce jej szczepic na covida) a chcemy w kwietniu gdzieś wylecieć. A że w przedszkolu przypadki covid owe i ona kaszel gilun itp. Mówi, mamo zbadaj się ze mną. Ja poszlam na pewniaka... Ja mam pozytywny ona negatywny!!! No jak?!
Ale to dla mnie az nie możliwe. Serio. Jutro idę z nimi na wymaz bo to aż nie możliwe!!O masz
Ewq9
Ale to robiłaś wymaz że wyszedł pozytyw ?Ale to dla mnie az nie możliwe. Serio. Jutro idę z nimi na wymaz bo to aż nie możliwe!!
reklama
Tak, robilam sobie i jej. Bo ona sama się bała. I jej wyszedl negatyw mi pozytyw. No jakim cudemAle to robiłaś wymaz że wyszedł pozytyw ?