reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Wiesz szczerze ja bym go nie woziła. Serio miał cala ciaze żeby zrobić prawko, baa nawet jak już nie ciaze to dzieci maja prawie 12 msc... .. Ty musisz z dzieckiem go wozic to dla mnie trochę mało męskie żeby kobietę prosić codzinnie o jeżdżenie z małym dzieckiem 😀 nie oszukujmy się nie jest to jakiś turbo wydatek szczególnie, że można rozłożyć to na kilka rat.
Co więcej, są różne dofinansowania ! Można zrobić za połowę ceny !

Ale tu sie dzieke! Moj Kubi taki wymagajacy, ze nie mam kiedy Was nadrobic…
Dzisiaj byla u nas opiekunka na dzien probny i mam taki metlik w glowie, czy ona jest odpowiednia. Formalnie wszystko cacy-z wyksztalcenia opiekun medyczny i ukonczony kurs zawodowy na opiekuna dzieciecego, kurs pierwszej pomocy, zaszczepiona, referencje od wszystkich rodzin… ale? Ale jakos „chemi” mi troche zabraklo…😂

Ale tu sie dzieke! Moj Kubi taki wymagajacy, ze nie mam kiedy Was nadrobic…
Dzisiaj byla u nas opiekunka na dzien probny i mam taki metlik w glowie, czy ona jest odpowiednia. Formalnie wszystko cacy-z wyksztalcenia opiekun medyczny i ukonczony kurs zawodowy na opiekuna dzieciecego, kurs pierwszej pomocy, zaszczepiona, referencje od wszystkich rodzin… ale? Ale jakos „chemi” mi troche zabraklo…😂
Zrób jak w tych programach. Zostaw ją samą z Kubą, pozakładaj kamerki i obserwuj 😂 a tak serio to musi być trudna decyzja. Jednak to ktoś obcy, kto zostaje sam na sam z dzieckiem...

reklama
Do góry