G
gość _199
Gość
Nie zawiozę to nie pójdzie to roboty, trochę nie mam wyjścia xdSerioo 2 lata to już dawno powinno być podziwiam cie. Ja w życiu bym nie woziła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie zawiozę to nie pójdzie to roboty, trochę nie mam wyjścia xdSerioo 2 lata to już dawno powinno być podziwiam cie. Ja w życiu bym nie woziła
Co więcej, są różne dofinansowania ! Można zrobić za połowę ceny !Wiesz szczerze ja bym go nie woziła. Serio miał cala ciaze żeby zrobić prawko, baa nawet jak już nie ciaze to dzieci maja prawie 12 msc... .. Ty musisz z dzieckiem go wozic to dla mnie trochę mało męskie żeby kobietę prosić codzinnie o jeżdżenie z małym dzieckiem nie oszukujmy się nie jest to jakiś turbo wydatek szczególnie, że można rozłożyć to na kilka rat.
Jakie dofinansowania, na prawko??? Bo ja będę zaraz robić, a nie słyszałam o dofinansowaniachCo więcej, są różne dofinansowania ! Można zrobić za połowę ceny !
Z urzędu pracy bodajże, sąsiadka w zeszłym roku dostała dofinansowanie, z tego co mówiła to dopłacała tylko 300 zł więc jak za darmoJakie dofinansowania, na prawko??? Bo ja będę zaraz robić, a nie słyszałam o dofinansowaniach
To musisz być bezrobotny pewnieZ urzędu pracy bodajże, sąsiadka w zeszłym roku dostała dofinansowanie, z tego co mówiła to dopłacała tylko 300 zł więc jak za darmo
Nie, mój brat dwa lata temu też zrobił ale na motocykl i za darmo a pracuje. Nie wiem na jakiej dokładnie zasadzie to działa/dzialałoTo musisz być bezrobotny pewnie
Zrób jak w tych programach. Zostaw ją samą z Kubą, pozakładaj kamerki i obserwuj a tak serio to musi być trudna decyzja. Jednak to ktoś obcy, kto zostaje sam na sam z dzieckiem...Ale tu sie dzieke! Moj Kubi taki wymagajacy, ze nie mam kiedy Was nadrobic…
Dzisiaj byla u nas opiekunka na dzien probny i mam taki metlik w glowie, czy ona jest odpowiednia. Formalnie wszystko cacy-z wyksztalcenia opiekun medyczny i ukonczony kurs zawodowy na opiekuna dzieciecego, kurs pierwszej pomocy, zaszczepiona, referencje od wszystkich rodzin… ale? Ale jakos „chemi” mi troche zabraklo…
Łeee ale z urzędu pracy to pewnie trzeba byc zarejestrowanym jako bezrobotny. Bez tego statusu urząd pracy nic nie daje na bankZ urzędu pracy bodajże, sąsiadka w zeszłym roku dostała dofinansowanie, z tego co mówiła to dopłacała tylko 300 zł więc jak za darmo
Sprawdziłam, trzeba byc zarejestrowanym w urzędzie pracy jako bezrobotnyNie, mój brat dwa lata temu też zrobił ale na motocykl i za darmo a pracuje. Nie wiem na jakiej dokładnie zasadzie to działa/dzialało