Powodzenia. To tylko rozmowa póki co, będziesz myśleć jak dostaniesz pracęDziewczyny ja mam dzisiaj rozmowę o pracę, a nie mam przecież jeszcze opieki nad alkiem
reklama
marta18691
Fanka BB :)
No to szybki szpil będzie jak byś dostała pracę to niewiem z kim zostawisz małegoDziewczyny ja mam dzisiaj rozmowę o pracę, a nie mam przecież jeszcze opieki nad alkiem
rosenberg
Fanka BB :)
Uuuu, bomba! Daj z siebie wszystko nie daj sięDziewczyny ja mam dzisiaj rozmowę o pracę, a nie mam przecież jeszcze opieki nad alkiem
Są po 70. Tylko też nie wiek ma największe znaczenie. Nie chcę się rozwodzić na forum bo temat teściowej jest dla mnie trudnym tematem. Mieszkaliśmy chwilę razem był to dla mnie trudny czas, mąż stwierdził że nie myślał, że bedzie tak zle. Moja wina zgodziłam się na taki układ, dobrze że to trwało krótko i w dodatku mąż mnie ostrzegał że z jego mama będzie ciężko żyć, no nie mylił się. Wiem, że kocha męża, chłopców ale chyba nigdy się nie pogodzi z tym że jej syn ma żonę .To ile mają teść i teściowa lat?
Powodzenia trzymamy kciuki!Dziewczyny ja mam dzisiaj rozmowę o pracę, a nie mam przecież jeszcze opieki nad alkiem
To ja dziękuję za normalna tesciowa. Pierwsze pol roku życia starszej corki mieszkaliśmy u nich. Nawet bez pozwolenia nie wzięła jej, w nic się nie wtrącała. Złota kobieta serio!! Dzwoni do mnie codziennie jak tam dziewczynki, jak sobie daje rade. Nigdy się nie narzuca. Jest już na emeryturze ale jeszcze sobie pracuje (bo lubi) a biedni nie są.... I co chwile podgaduje, że dałabym mala do żłobka ale nie mam gdzie jej zostawiać jak będzie chora a u mnie odpadają zwolnienia niestety. Ale twarda jest nic nie proponuję tesciowaSą po 70. Tylko też nie wiek ma największe znaczenie. Nie chcę się rozwodzić na forum bo temat teściowej jest dla mnie trudnym tematem. Mieszkaliśmy chwilę razem był to dla mnie trudny czas, mąż stwierdził że nie myślał, że bedzie tak zle. Moja wina zgodziłam się na taki układ, dobrze że to trwało krótko i w dodatku mąż mnie ostrzegał że z jego mama będzie ciężko żyć, no nie mylił się. Wiem, że kocha męża, chłopców ale chyba nigdy się nie pogodzi z tym że jej syn ma żonę .
Wohoah ! Powodzenia !Dziewczyny ja mam dzisiaj rozmowę o pracę, a nie mam przecież jeszcze opieki nad alkiem
To naprawdę miałaś szczęście Ja już przeżywam że za chwilę dzień babci będę musiała iść, potem roczek. A na takich imprezach to moja teściowa tylko się patrzy na wszystkich i nic nie je bo uwaga jadła posiłek w domu !To ja dziękuję za normalna tesciowa. Pierwsze pol roku życia starszej corki mieszkaliśmy u nich. Nawet bez pozwolenia nie wzięła jej, w nic się nie wtrącała. Złota kobieta serio!! Dzwoni do mnie codziennie jak tam dziewczynki, jak sobie daje rade. Nigdy się nie narzuca. Jest już na emeryturze ale jeszcze sobie pracuje (bo lubi) a biedni nie są.... I co chwile podgaduje, że dałabym mala do żłobka ale nie mam gdzie jej zostawiać jak będzie chora a u mnie odpadają zwolnienia niestety. Ale twarda jest nic nie proponuję tesciowa
reklama
Tez mam soniczna ta co polecała Święta. Mały lubi światełko i jak ją widzi to otwiera buzię i zaciska na niej żeby. Jango gilgam żeby się śmiał i tak myje. Najlepiej jak płacze to ma buzię otwarta i idzie łatwiej... No ale nie robię specjalnie żeby płakał..Dziewczyny, a jak u Was z myciem zebow? Ja mam wrazenie ze im mloda starsza tym wiekszy bunt. Wczesniej nie bylo problemu a teraz mi sie strasznie wykreca. Czy ktos oprocz swietej stosuje szczoteczke soniczną? Jak sie sprawdza?