reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
To ile mają teść i teściowa lat?
Są po 70. Tylko też nie wiek ma największe znaczenie. Nie chcę się rozwodzić na forum bo temat teściowej jest dla mnie trudnym tematem. Mieszkaliśmy chwilę razem był to dla mnie trudny czas, mąż stwierdził że nie myślał, że bedzie tak zle. Moja wina zgodziłam się na taki układ, dobrze że to trwało krótko i w dodatku mąż mnie ostrzegał że z jego mama będzie ciężko żyć, no nie mylił się. Wiem, że kocha męża, chłopców ale chyba nigdy się nie pogodzi z tym że jej syn ma żonę .

Są po 70. Tylko też nie wiek ma największe znaczenie. Nie chcę się rozwodzić na forum bo temat teściowej jest dla mnie trudnym tematem. Mieszkaliśmy chwilę razem był to dla mnie trudny czas, mąż stwierdził że nie myślał, że bedzie tak zle. Moja wina zgodziłam się na taki układ, dobrze że to trwało krótko i w dodatku mąż mnie ostrzegał że z jego mama będzie ciężko żyć, no nie mylił się. Wiem, że kocha męża, chłopców ale chyba nigdy się nie pogodzi z tym że jej syn ma żonę .
To ja dziękuję za normalna tesciowa. Pierwsze pol roku życia starszej corki mieszkaliśmy u nich. Nawet bez pozwolenia nie wzięła jej, w nic się nie wtrącała. Złota kobieta serio!! Dzwoni do mnie codziennie jak tam dziewczynki, jak sobie daje rade. Nigdy się nie narzuca. Jest już na emeryturze ale jeszcze sobie pracuje (bo lubi) a biedni nie są.... I co chwile podgaduje, że dałabym mala do żłobka ale nie mam gdzie jej zostawiać jak będzie chora a u mnie odpadają zwolnienia niestety. Ale twarda jest nic nie proponuję tesciowa 😂😂

Dziewczyny, a jak u Was z myciem zebow? Ja mam wrazenie ze im mloda starsza tym wiekszy bunt. Wczesniej nie bylo problemu a teraz mi sie strasznie wykreca. Czy ktos oprocz swietej stosuje szczoteczke soniczną? Jak sie sprawdza?

To ja dziękuję za normalna tesciowa. Pierwsze pol roku życia starszej corki mieszkaliśmy u nich. Nawet bez pozwolenia nie wzięła jej, w nic się nie wtrącała. Złota kobieta serio!! Dzwoni do mnie codziennie jak tam dziewczynki, jak sobie daje rade. Nigdy się nie narzuca. Jest już na emeryturze ale jeszcze sobie pracuje (bo lubi) a biedni nie są.... I co chwile podgaduje, że dałabym mala do żłobka ale nie mam gdzie jej zostawiać jak będzie chora a u mnie odpadają zwolnienia niestety. Ale twarda jest nic nie proponuję tesciowa 😂😂
To naprawdę miałaś szczęście ;) Ja już przeżywam że za chwilę dzień babci będę musiała iść, potem roczek. A na takich imprezach to moja teściowa tylko się patrzy na wszystkich i nic nie je bo uwaga jadła posiłek w domu !

reklama
Dziewczyny, a jak u Was z myciem zebow? Ja mam wrazenie ze im mloda starsza tym wiekszy bunt. Wczesniej nie bylo problemu a teraz mi sie strasznie wykreca. Czy ktos oprocz swietej stosuje szczoteczke soniczną? Jak sie sprawdza?
Tez mam soniczna ta co polecała Święta. Mały lubi światełko i jak ją widzi to otwiera buzię i zaciska na niej żeby. Jango gilgam żeby się śmiał i tak myje. Najlepiej jak płacze to ma buzię otwarta i idzie łatwiej... No ale nie robię specjalnie żeby płakał..

Do góry