Pewno zupę jakas gulaszowa2, pieczonego kurczaka w ryżu pieczonym, i myślę o lasani w trakcie lubię dac bruscietty na ciepło z pomidorkiem@Święta92 a jakie główne dania chcesz podać na roczek?
reklama
Dziewczyny u nas roczek jednak w lokalu. W tej małej sali chcą od nas 50zl od osoby za zupe + drugie danie na polmiskach i przystawki do tego, kawa herbata owoce . Wiec ja zamawiam tort, robie małej alodki stolik i kupuje napoje i ide na gotowe ;D
Rzeczy do słodkiego stolika juz zamówione. Dekoracje z balonow upatrzone. Zostalo tylko wybrać małej ubranko i prezent ;p
Rzeczy do słodkiego stolika juz zamówione. Dekoracje z balonow upatrzone. Zostalo tylko wybrać małej ubranko i prezent ;p
marta18691
Fanka BB :)
SuperDziewczyny u nas roczek jednak w lokalu. W tej małej sali chcą od nas 50zl od osoby za zupe + drugie danie na polmiskach i przystawki do tego, kawa herbata owoce . Wiec ja zamawiam tort, robie małej alodki stolik i kupuje napoje i ide na gotowe ;D
marta18691
Ojjj duzo ma. Pewnie inni też złapią. Rób jej szybkie zimne prysznice a nie kąpiele, bo będzie jej sie babracA my walczymy z opsa pewnie jeszcze z półtorej tygodnia jak nic przynajmniej z głowy będzie miała
Moge wpasc?Pewno zupę jakas gulaszowa2, pieczonego kurczaka w ryżu pieczonym, i myślę o lasani w trakcie lubię dac bruscietty na ciepło z pomidorkiem
marta18691
Niewiem Natalia nie ma chodzi do przedszkola mały też nie ma narazie...najgorzej to ma wysyp ma pusi u nas w rodzinie też ktoś w buzi miał więc to wogole już przerąbane Twoja miała już ospę?Ojjj duzo ma. Pewnie inni też złapią. Rób jej szybkie zimne prysznice a nie kąpiele, bo będzie jej sie babrac
Biedna mała ...Niewiem Natalia nie ma chodzi do przedszkola mały też nie ma narazie...najgorzej to ma wysyp ma pusi u nas w rodzinie też ktoś w buzi miał więc to wogole już przerąbane Twoja miała już ospę?
reklama
Jeszcze niee. Jak zobacze tylko 1 krostkę to dam jej heviran albo coś przeciwirusowego by uniknąć właśnie duzo wykwitówNiewiem Natalia nie ma chodzi do przedszkola mały też nie ma narazie...najgorzej to ma wysyp ma pusi u nas w rodzinie też ktoś w buzi miał więc to wogole już przerąbane Twoja miała już ospę?