reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

My też robimy roczek w domu... Cześć gości nocuje.po chrzcinach mieli wszyscy jechać do domu a okazało się że wszyscy przyjechali do nas.. Dziewczyny macie jakieś sprawdzone menu na takie imprezy. Jakieś fajne sałatki ? U mnie to zazwyczaj gyros, jarzynowa, makaronowa , z ryżem i ananasem, z brokułami i fetą. I tak tylko zamieniam.
Ja lubię z piersią, seler naciowy, ananas, kukurydza Majonez i doprawienie do smaku. I salatke Cezara z kurczakiem i grzankami 😀

reklama
Ja lubię z piersią, seler naciowy, ananas, kukurydza Majonez i doprawienie do smaku. I salatke Cezara z kurczakiem i grzankami 😀
Ja jeszcze robie rucola z serem kozim, filecikami z pomaranczy, orzechami i granatem a do tego sos z musztardy miodowej z sokiem z pomaranczy albo mix salat z karmelizowana gruszka, serem plesniowym, orzechami i sosem musztardowo miodowym

My też robimy roczek w domu... Cześć gości nocuje.po chrzcinach mieli wszyscy jechać do domu a okazało się że wszyscy przyjechali do nas.. Dziewczyny macie jakieś sprawdzone menu na takie imprezy. Jakieś fajne sałatki ? U mnie to zazwyczaj gyros, jarzynowa, makaronowa , z ryżem i ananasem, z brokułami i fetą. I tak tylko zamieniam.
Wrzucam to co my będziemy mieć w restauracji:
Zupa: Rosół z makaronem

Danie główne: Devolay, kotlet schabowy, karczek w sosie własnym

Dodatki: Frytki, ziemniaki, 3 rodzaje surówek

Zimna płyta:
Patera wędlin, sałatka jarzynowa, ruloniki z chrzanem, sałatka gyros, sałatka z ananasem, deska serów, śledzie po japońsku, pieczywo

II danie gorące:
Barszcz czerwony z krokietem.

Wrzucam to co my będziemy mieć w restauracji:
Zupa: Rosół z makaronem

Danie główne: Devolay, kotlet schabowy, karczek w sosie własnym

Dodatki: Frytki, ziemniaki, 3 rodzaje surówek

Zimna płyta:
Patera wędlin, sałatka jarzynowa, ruloniki z chrzanem, sałatka gyros, sałatka z ananasem, deska serów, śledzie po japońsku, pieczywo

II danie gorące:
Barszcz czerwony z krokietem.
Ile płacisz za taki zestaw za osobę?

reklama
135 zł. Do tego nieograniczone napoje gorące , soki, napoje gazowane
Ja znalazłam dzis sale gdzie chcą ode mnie 70zl za dwa dania. Plus kawa herbata ciasto. Co prawda jest to tak zwana hmm remiza ale imprezy robia tam normalnie i wygląda całkiem spoko. I chyba się jie bede zastanawiala bo cena zacheca zeby iść na wygodę;p

Do góry