Ja lubię z piersią, seler naciowy, ananas, kukurydza Majonez i doprawienie do smaku. I salatke Cezara z kurczakiem i grzankamiMy też robimy roczek w domu... Cześć gości nocuje.po chrzcinach mieli wszyscy jechać do domu a okazało się że wszyscy przyjechali do nas.. Dziewczyny macie jakieś sprawdzone menu na takie imprezy. Jakieś fajne sałatki ? U mnie to zazwyczaj gyros, jarzynowa, makaronowa , z ryżem i ananasem, z brokułami i fetą. I tak tylko zamieniam.
reklama
sandra0777
Fanka BB :)
Ja jeszcze robie rucola z serem kozim, filecikami z pomaranczy, orzechami i granatem a do tego sos z musztardy miodowej z sokiem z pomaranczy albo mix salat z karmelizowana gruszka, serem plesniowym, orzechami i sosem musztardowo miodowymJa lubię z piersią, seler naciowy, ananas, kukurydza Majonez i doprawienie do smaku. I salatke Cezara z kurczakiem i grzankami
sandra0777
Tez szukam ciekawych pozycji w menu na roczek wiec sie podepne
Mnóstwo jest tego na allegro ale jakoś wiadomo. Ze względu ze troche siedze w balonowej firmie eventoqej to mogę polecić stronę GoDan party.... mnóstwo balonow i cale gamy kolorystyczneDziewczyny polecacie jakąś stronę gdzie zamawiałyście balony na roczek?
Ewq9
Wrzucam to co my będziemy mieć w restauracji:My też robimy roczek w domu... Cześć gości nocuje.po chrzcinach mieli wszyscy jechać do domu a okazało się że wszyscy przyjechali do nas.. Dziewczyny macie jakieś sprawdzone menu na takie imprezy. Jakieś fajne sałatki ? U mnie to zazwyczaj gyros, jarzynowa, makaronowa , z ryżem i ananasem, z brokułami i fetą. I tak tylko zamieniam.
Zupa: Rosół z makaronem
Danie główne: Devolay, kotlet schabowy, karczek w sosie własnym
Dodatki: Frytki, ziemniaki, 3 rodzaje surówek
Zimna płyta:
Patera wędlin, sałatka jarzynowa, ruloniki z chrzanem, sałatka gyros, sałatka z ananasem, deska serów, śledzie po japońsku, pieczywo
II danie gorące:
Barszcz czerwony z krokietem.
Ile płacisz za taki zestaw za osobę?Wrzucam to co my będziemy mieć w restauracji:
Zupa: Rosół z makaronem
Danie główne: Devolay, kotlet schabowy, karczek w sosie własnym
Dodatki: Frytki, ziemniaki, 3 rodzaje surówek
Zimna płyta:
Patera wędlin, sałatka jarzynowa, ruloniki z chrzanem, sałatka gyros, sałatka z ananasem, deska serów, śledzie po japońsku, pieczywo
II danie gorące:
Barszcz czerwony z krokietem.
Ewq9
135 zł. Do tego nieograniczone napoje gorące , soki, napoje gazowaneIle płacisz za taki zestaw za osobę?
reklama
Ja znalazłam dzis sale gdzie chcą ode mnie 70zl za dwa dania. Plus kawa herbata ciasto. Co prawda jest to tak zwana hmm remiza ale imprezy robia tam normalnie i wygląda całkiem spoko. I chyba się jie bede zastanawiala bo cena zacheca zeby iść na wygodę;p135 zł. Do tego nieograniczone napoje gorące , soki, napoje gazowane