reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja znalazłam dzis sale gdzie chcą ode mnie 70zl za dwa dania. Plus kawa herbata ciasto. Co prawda jest to tak zwana hmm remiza ale imprezy robia tam normalnie i wygląda całkiem spoko. I chyba się jie bede zastanawiala bo cena zacheca zeby iść na wygodę;p
Kurde to jak za darmo 😄 ja tort i ciasto załatwiam we własnym zakresie

reklama
Ja znalazłam dzis sale gdzie chcą ode mnie 70zl za dwa dania. Plus kawa herbata ciasto. Co prawda jest to tak zwana hmm remiza ale imprezy robia tam normalnie i wygląda całkiem spoko. I chyba się jie bede zastanawiala bo cena zacheca zeby iść na wygodę;p
No to nie drogo. Tylko u mnie muszs być przekąski, alkohol 😂 i 2 ciepłe dania. Takze u nas najtaniej 150 zl za ofertę bez ciast. Dlatego ogarne w domu bez problemu. Będzie napewno smacznie i wiem co jem😂 ciasta upiecze mi tesciowa a torta zamowie 😀. Ciepłe dania ogarne w mig. Przekąski trochę się pobawię ale dam rade

Ja robię w domu. Jakoś ogarnę 😁 akurat 13, to niedziela. Więc w sobotę większość ogarnę. U mnie nastała mamoza. Nie mogę nawet iść w jakąś stronę, bo płacz.

Kurde to jak za darmo 😄 ja tort i ciasto załatwiam we własnym zakresie
U nas tez tort we własnym zakresie. Z ich ciasta rezygnuje bo chce sama małej zrobic slodki stolik. Jedzenie akurat wiem ze maja bardzo dobre bo znajomego mama tak pracuje takze chyba jednak roczek w lokalu ;p

No to nie drogo. Tylko u mnie muszs być przekąski, alkohol 😂 i 2 ciepłe dania. Takze u nas najtaniej 150 zl za ofertę bez ciast. Dlatego ogarne w domu bez problemu. Będzie napewno smacznie i wiem co jem😂 ciasta upiecze mi tesciowa a torta zamowie 😀. Ciepłe dania ogarne w mig. Przekąski trochę się pobawię ale dam rade
Tutaj 70 juz z przekąskami. 5 rodzai przekąsek. Takze chyba nie ma się co zastanawiać nad tym;p

Ja Cię podziwiam 😃 pisałaś że męża masz mało w domu a mimo to potrafisz się tak zorganizować 😃

Ja Cię podziwiam 😃 pisałaś że męża masz mało w domu a mimo to potrafisz się tak zorganizować 😃
Ostatnio praktycznie wcale nie mam 😥😥nawet jak byliśmy teraz na wyjeździe to pojechał do domu 170km w piątek rano i wrócił kolo 18... Byłam zła, że stracił dzień z dziećmi ale niestety tak się złożyło i musiał. Teraz do wtorku tez ma dużo pracy i obiad ttlko i praca.. No ale trzeba jakoś sobie radzić. Teraz tez sprzatam, żeby rano mieć czysto

reklama
Do góry