reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja robię w domu analizowałam sobie i stwierdzilam ze wyjdzie mi dla samej knajpy 3 tys. Plus alkohol i tort i ozdoby to wyszło by pewnie prawie 4 tys. Więc w domu zrobię wszystko tak samo ale zmieszcze się tak w 1.5 tys 😂takze biznes dobry. A resztę wydamy na jakiś kolejny wyjazd 😀
U nas wlasnie analizy trwają od paru dni ;D
I ciagle bije się z myślami czy wybrać wygodę czy bałagan :D dzis pozamawialam rzeczy potrzebne do zrobienia słodkiego stołu. Balony mam wybrane na dekoracje. ;D tylko te nieszczęsne jedzenie ;D

reklama
U nas wlasnie analizy trwają od paru dni ;D
I ciagle bije się z myślami czy wybrać wygodę czy bałagan :D dzis pozamawialam rzeczy potrzebne do zrobienia słodkiego stołu. Balony mam wybrane na dekoracje. ;D tylko te nieszczęsne jedzenie ;D
No co ty jedzenie to szybciutko 😀😀😀mnie gorzej sprzątanie po zniechęca 😂😂 no ale damy radę 😀mamy klasycznie 20 osób dorosłych plus 7 dzieci 😂takze wesoło że hej!

🙈😂

Załączniki

• FB_IMG_1641842527257.jpg
    FB_IMG_1641842527257.jpg
    64,5 KB · Wyświetleń: 73
Ja robię w domu analizowałam sobie i stwierdzilam ze wyjdzie mi dla samej knajpy 3 tys. Plus alkohol i tort i ozdoby to wyszło by pewnie prawie 4 tys. Więc w domu zrobię wszystko tak samo ale zmieszcze się tak w 1.5 tys 😂takze biznes dobry. A resztę wydamy na jakiś kolejny wyjazd 😀
Dokladnie mi wyszla taka sama kalkulacja, bo za Chrzciny w knajpie zaplacilam 4 tys + tort (tylko obiad i kawka) i dekoracje a i tak potem robilam w domu kolacje, wiec stol rozstawiony itp i nastepnego dnia sniadanie, obiad i kawa w domu, wiec teraz wszystko robimy w domu. Tez bedzie 20 osob i 4 dzieci i wszyscy nocuja u nas na kupie🥲 pozniej bede sie leczyc psychicznie.

reklama
My też robimy roczek w domu... Cześć gości nocuje.po chrzcinach mieli wszyscy jechać do domu a okazało się że wszyscy przyjechali do nas.. Dziewczyny macie jakieś sprawdzone menu na takie imprezy. Jakieś fajne sałatki ? U mnie to zazwyczaj gyros, jarzynowa, makaronowa , z ryżem i ananasem, z brokułami i fetą. I tak tylko zamieniam.

Do góry