Ja mialam kiedys i tylko na jednym.dobrze, po jego zachowaniu w ogole nie widać że cos jest nie tak, bawi się i cieszy jak zawsze. Tylko ropka dalej lekko jest. Zastanawiam się czy zapalenie spojowek moze byc tylko na jednym oku czy na obu? Bo ona ma tylko jedno oko takie zaropiałe i lekko czerwone. A moze sie gdzies wczoraj uderzyl
reklama
Zapalenie spojówki moze byc na jednym oczku. Mogło się dostać jakiegoś płynu do kąpieli, szamponu. A może być i z powietrza. Ale po kropelkach powinno zejść dosc szybkopodałam kropelki i zobaczymy czy jutro będzie poprawa. Nie mam pojecia gdzie to moglismy złapac
Zniknęłam z forum na te 2-3 dni bo w domu istny armagedon. Wzieliamy się za remont wejścia. Zasuwamy sami, z mezem atmosfera na noze, mloda chora wiec nie pomaga mi to ;p ale nadrabiam zaległości i wracam do codziennej rutyny ;p
A co do roczku pytalam sie jak robicie i zdecydowałam ze robimy w domu. Pytając po salach w okolicy to musiałabym wydać jolo 2.5 tys... wiec posqiece sie i ogarne to w domu;D
A co do roczku pytalam sie jak robicie i zdecydowałam ze robimy w domu. Pytając po salach w okolicy to musiałabym wydać jolo 2.5 tys... wiec posqiece sie i ogarne to w domu;D
Ewq9
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy wasze dzieciaczki też boją się głośniejszych dźwięków ? Wcześniej u nas nie było problemu z maszynką do mięsa. Teraz to dramat. Jest taki ryk (nie płacz tylko wycie) że szok. Mąż wziął małego piętro niżej i dalej to samo. Dopiero jak skończyłam mielić to się uspokoił. Ubicie piany czy bitej śmietany to samo....
Hanka boi sie odkurzacza, lidlomixa, blenderów. Chybs, że jest na rączkach to jest wtedy superDziewczyny, czy wasze dzieciaczki też boją się głośniejszych dźwięków ? Wcześniej u nas nie było problemu z maszynką do mięsa. Teraz to dramat. Jest taki ryk (nie płacz tylko wycie) że szok. Mąż wziął małego piętro niżej i dalej to samo. Dopiero jak skończyłam mielić to się uspokoił. Ubicie piany czy bitej śmietany to samo....
A na ile osób robisz? Ja kombinuję, żeby jednak ten roczek zrobić, ale myślałam, że w lokalu to koszt max 1500zł (15 osób), ale jeszcze nigdzie nie dzwoniliśmy, więc kto wie ile nam zaśpiewają u nas impreza w mieszkaniu odpada niestety.Zniknęłam z forum na te 2-3 dni bo w domu istny armagedon. Wzieliamy się za remont wejścia. Zasuwamy sami, z mezem atmosfera na noze, mloda chora wiec nie pomaga mi to ;p ale nadrabiam zaległości i wracam do codziennej rutyny ;p
Mikstura
Nie, u nas raczej nie ma problemu. Nawet gluty daje sobie odkurzaczem wyciągaćDziewczyny, czy wasze dzieciaczki też boją się głośniejszych dźwięków ? Wcześniej u nas nie było problemu z maszynką do mięsa. Teraz to dramat. Jest taki ryk (nie płacz tylko wycie) że szok. Mąż wziął małego piętro niżej i dalej to samo. Dopiero jak skończyłam mielić to się uspokoił. Ubicie piany czy bitej śmietany to samo....
Mikstura
Ja też robię w domu. U nas będzie prawdopodobnie ok 20 osób. Miałam rozdzielić na dwa dni, ale w sumie jednego dnia wolę i będę miała z głowyZniknęłam z forum na te 2-3 dni bo w domu istny armagedon. Wzieliamy się za remont wejścia. Zasuwamy sami, z mezem atmosfera na noze, mloda chora wiec nie pomaga mi to ;p ale nadrabiam zaległości i wracam do codziennej rutyny ;p
Mój jedynie na odkurzacz jeszcze trochę nerwowo reaguje, ale już nie boi się tak panicznie jak kiedyś, natomiast mikser, czy blender nie robią na nim wrażenia, wręcz jest zainteresowany co się tam robi Może tak jak u nas w przypadku odkurzacza, kwestia czasu i obycia z hałasem? A może zwyczajnie jest wrażliwy na hałas?Dziewczyny, czy wasze dzieciaczki też boją się głośniejszych dźwięków ? Wcześniej u nas nie było problemu z maszynką do mięsa. Teraz to dramat. Jest taki ryk (nie płacz tylko wycie) że szok. Mąż wziął małego piętro niżej i dalej to samo. Dopiero jak skończyłam mielić to się uspokoił. Ubicie piany czy bitej śmietany to samo....
reklama
U nas to samo. Jak wezme na raczki to niepewnie ale sie przekonuje. Kiedys zasypiala przy suszarce a wczoraj jak suszylam wlosy to zaczela mi plakac. Wiec na jednej rece mloda, w drugiej suszara… i dajeHanka boi sie odkurzacza, lidlomixa, blenderów. Chybs, że jest na rączkach to jest wtedy super