marta18691
Fanka BB :)
No robiliśmyCzy to piekł Twój mąż? Bo z tego co pamiętam to xhyba piecze torty? Fajny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No robiliśmyCzy to piekł Twój mąż? Bo z tego co pamiętam to xhyba piecze torty? Fajny
Nie no ja nie narzekam docelowo chcemy dom. Na razie ta szeregowka to taka namiastka lubię dwupoziomowe chaty, dół i górę bo jednak daje to fajna prywatność, na zasadzie np mój facet może sobie siedzieć na dole z kolegą a ja na górze z młodym i mamy święty spokój. Jakoś tak zawsze mi się to podobało i nie zawiodłam się, faktycznie dla nas jest to ekstraDlatego my nie chcemy domu ani szeregówki bo myszki wchodzą. Z kim nie gadam to masakra a ja nienawidze
Ja mam piętrowy dom na dole można remont robić a mały ugory śpi na dole też u nas w sypialni łóżeczko jestNie no ja nie narzekam docelowo chcemy dom. Na razie ta szeregowka to taka namiastka lubię dwupoziomowe chaty, dół i górę bo jednak daje to fajna prywatność, na zasadzie np mój facet może sobie siedzieć na dole z kolegą a ja na górze z młodym i mamy święty spokój. Jakoś tak zawsze mi się to podobało i nie zawiodłam się, faktycznie dla nas jest to ekstra
jesteście w górach?Hanka basenowa pozdrawia
a na co jest ten olejek miętowy?Ja regularnie puszczam parę z żelazka na materac nasz i młodego więc mam nadzieję że robale to nie u nas.
Jeszcze ta mysz mieliśmy ostatnio... Koszmar myślałam że zemdleje bo mi się wydawało że zaraz wyskoczy
Na lato już przygotowujemy olejek mietowy na progi i moskitierę bo mnie wykończy ten parter
Na odstraszenie gryzoni. Nie lubią bardzo zapachu olejku miętowego, tylko to trzeba kupić porządny, prawdziwy naturalny olejek z mięty pieprzowej. A lawendowy, a najlepiej miks lawenda + trawa cytrynowa polecam na pająki i owady i świetnie odstrasza też komary, ja go w lecie rozciencxam i psikam wózeka na co jest ten olejek miętowy?
Nad morzem, ale prawie w górach bo w jastrzebiej Górze serio polecam wam hotel z dziećmi primawera. Hanki juz tutaj 3 pobytjesteście w górach?
nie wiedziałam to muszę się zaopatrzyć bo juz 2 myszki mielismy w domuNa odstraszenie gryzoni. Nie lubią bardzo zapachu olejku miętowego, tylko to trzeba kupić porządny, prawdziwy naturalny olejek z mięty pieprzowej. A lawendowy, a najlepiej miks lawenda + trawa cytrynowa polecam na pająki i owady i świetnie odstrasza też komary, ja go w lecie rozciencxam i psikam wózek
mamy 500 km do Jastrzębiej GóryNad morzem, ale prawie w górach bo w jastrzebiej Górze serio polecam wam hotel z dziećmi primawera. Hanki juz tutaj 3 pobyt