reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dlatego my nie chcemy domu ani szeregówki bo myszki wchodzą. Z kim nie gadam to masakra 😂a ja nienawidze 😂
Nie no ja nie narzekam :D docelowo chcemy dom. Na razie ta szeregowka to taka namiastka :D lubię dwupoziomowe chaty, dół i górę bo jednak daje to fajna prywatność, na zasadzie np mój facet może sobie siedzieć na dole z kolegą a ja na górze z młodym i mamy święty spokój. Jakoś tak zawsze mi się to podobało i nie zawiodłam się, faktycznie dla nas jest to ekstra

Nie no ja nie narzekam :D docelowo chcemy dom. Na razie ta szeregowka to taka namiastka :D lubię dwupoziomowe chaty, dół i górę bo jednak daje to fajna prywatność, na zasadzie np mój facet może sobie siedzieć na dole z kolegą a ja na górze z młodym i mamy święty spokój. Jakoś tak zawsze mi się to podobało i nie zawiodłam się, faktycznie dla nas jest to ekstra
Ja mam piętrowy dom na dole można remont robić a mały ugory śpi na dole też u nas w sypialni łóżeczko jest 🥰

😬😬😬😬😭😭😭 Ja regularnie puszczam parę z żelazka na materac nasz i młodego 😭 więc mam nadzieję że robale to nie u nas.
Jeszcze ta mysz mieliśmy ostatnio... Koszmar 😂😂 myślałam że zemdleje bo mi się wydawało że zaraz wyskoczy :D
Na lato już przygotowujemy olejek mietowy na progi i moskitierę bo mnie wykończy ten parter 😂
a na co jest ten olejek miętowy?🙈

a na co jest ten olejek miętowy?🙈
Na odstraszenie gryzoni. Nie lubią bardzo zapachu olejku miętowego, tylko to trzeba kupić porządny, prawdziwy naturalny olejek z mięty pieprzowej. A lawendowy, a najlepiej miks lawenda + trawa cytrynowa polecam na pająki i owady i świetnie odstrasza też komary, ja go w lecie rozciencxam i psikam wózek

Na odstraszenie gryzoni. Nie lubią bardzo zapachu olejku miętowego, tylko to trzeba kupić porządny, prawdziwy naturalny olejek z mięty pieprzowej. A lawendowy, a najlepiej miks lawenda + trawa cytrynowa polecam na pająki i owady i świetnie odstrasza też komary, ja go w lecie rozciencxam i psikam wózek
nie wiedziałam🙈 to muszę się zaopatrzyć bo juz 2 myszki mielismy w domu🤯

reklama
🎊

Załączniki

• photocollage_202218173747220.jpg
    photocollage_202218173747220.jpg
    152,1 KB · Wyświetleń: 86
Do góry