reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Owsiki owsikami. Koleżanka jak jej synek miał może 1.5 roku dostała paczkę od siostry z Nowego Jorku. W paczce oprócz ciuchów, zabawek itd okazało się że były też pluskwy. Zorientowała się po jakimś tygodniu jak mały miał kilka takich małych jakby ugryzień, ale były one w idealnych odstępach od siebie, po trzy w kupie bodajże. To jest dopiero paskudztwo. Musieli się wyprowadzić z domu i przez ponad 2 tygodnie codziennie wszystko traktowala parą, oczywiście po wypraniu kilkukrotnym. Materace musiała wyrzucić i kupić nowe... Nie chciałabym tego przechodzić.
😬😬😬😬😭😭😭 Ja regularnie puszczam parę z żelazka na materac nasz i młodego 😭 więc mam nadzieję że robale to nie u nas.
Jeszcze ta mysz mieliśmy ostatnio... Koszmar 😂😂 myślałam że zemdleje bo mi się wydawało że zaraz wyskoczy :D
Na lato już przygotowujemy olejek mietowy na progi i moskitierę bo mnie wykończy ten parter 😂

reklama
Ja odkurzam 2 razy dziennie, plus puszczam sam odkurzacz. I myje podloge na Kleczkach 😂😂 a i tak wydaje mi się ze mam ciagle brudno 😂😂😂
My właśnie też kupiliśmy xaomi, to chociaż Ida nie jest czarna🤣 Ale też inaczej, bo zaczęła czworakować a jak pełzała no to wszystko wycierała sobą 🤣 My mieszkamy w domu, więc teraz też taka pogoda, że mąż się po coś wróci z dworu i podłoga czarna.

Ja za to mam wrażenie, że ciągle mam brudno. Mieszkamy w moim rodzinnym domu, który już ma 40 lat to wszystko już ma swoje lata, trzeba by było gruntowny remont zrobić. A poza tym, wszystkiego pełno. Mąż pozwoził z mieszkania duperele, masakra.

My właśnie też kupiliśmy xaomi, to chociaż Ida nie jest czarna🤣 Ale też inaczej, bo zaczęła czworakować a jak pełzała no to wszystko wycierała sobą 🤣 My mieszkamy w domu, więc teraz też taka pogoda, że mąż się po coś wróci z dworu i podłoga czarna.
Też się czaimy. Jak się trochę odbijemy z kasą to na pewno sobie ogarniemy takiego robota żeby codziennie puścić :D moi rodzice mają, mój brat u siebie też i kozackie to jest.

😬😬😬😬😭😭😭 Ja regularnie puszczam parę z żelazka na materac nasz i młodego 😭 więc mam nadzieję że robale to nie u nas.
Jeszcze ta mysz mieliśmy ostatnio... Koszmar 😂😂 myślałam że zemdleje bo mi się wydawało że zaraz wyskoczy :D
Na lato już przygotowujemy olejek mietowy na progi i moskitierę bo mnie wykończy ten parter 😂
Dlatego my nie chcemy domu ani szeregówki bo myszki wchodzą. Z kim nie gadam to masakra 😂a ja nienawidze 😂

Hanka basenowa pozdrawia 😀

Załączniki

• Screenshot_20220108_123016_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20220108_123016_com.android.gallery3d.jpg
    318,1 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Do góry