My chyba też nie robimy... Ale my akurat byśmy chcieli, najlepiej w restauracji, bo trochę osób by się uzbierało, tyle, że nas nie staćCzy tylko ja nie robię roczku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My chyba też nie robimy... Ale my akurat byśmy chcieli, najlepiej w restauracji, bo trochę osób by się uzbierało, tyle, że nas nie staćCzy tylko ja nie robię roczku?
Nic nie wiadomo niestety czekamy aż krwiak się wchlonie@ness. Jak babcia??
Co za posrane czasy ze nie można się nic dowiedzieć o zdrowie najbliższych osób..... trzymamy kciuki żeby dobrze się skończyło!Nic nie wiadomo niestety czekamy aż krwiak się wchlonie
U mnie zaczęło się jak zauważyłam qychodząca dwójkę. I katar tez. I dzis faktycznie doktor moqi ze ucho zapalne od tej strony gdzie zab. Takze mamy krople z antybiotykiem i zobaczymy.To mnie teraz wystraszylas, bo moj tez ciaga te uszy. Chyba musimy to sprawdzic.
Ja pierdziele masakra...Ja miałam robić roczek na sali, ale dowalili nam takie rachunki, że zrobię w domu, zamówię obiad i tyle. Ozdoby mam z aliexpress
Na styczen dostałam fakturę za gaz 350 zł, a miałam 100, a czynsz z 450 do 750. Jeszcze czekam na prąd
My też się zastanawialiśmy czy robić w restauracji ale głupio tak bo reszta rodzeństwa (ta nie zaproszona na przyjęcie po chrzcie) przyniosła prezenty i pieniądze dla małego z tej okazji. Więc chcemy w zamian za to coś zorganizować. Nie wyjdzie niestety to tanio bo bez tortu, ciast, dekoracji i alkoholu już mamy prawie 5 tys....My chyba też nie robimy... Ale my akurat byśmy chcieli, najlepiej w restauracji, bo trochę osób by się uzbierało, tyle, że nas nie stać