Zęby wyjdą to moze sie uspokoi. Jak mojej zęby szły to też był dramat. Łacznie z tym ze wirusa złapała, a pobudki to srednio chyba czesciej nic co godzine. Trzeba przezyc niestety, nie ma na to rady. A odkladasz ją dalej czy spicie razem przy tylu pobudkach?Hania w dzień tez cudowna ale w nocy masakra. Dziś już miala 4 pobudki... A dostala przeciebolowye....
reklama
U nas dzis tez jedna pobudka na mleko o 1 i jedna na wodę.... mimo mega kataru noc bajka. Nie to co poprzednia ;DDziewczyny u nas dziś piękna noc z jedną pobudką o 2 na mleczko, później się przebudził o 6 ale dospał do 7.30 życzę sobie żeby już tak zostało na zawsze
Dzis czeka nas wizyta, okaże się czy to zęby czy infekcja
rosenberg
Fanka BB :)
Dzięki, właśnie to info mi potrzebne na dzieciowym forum, szybko ubieram buty i biegnę do nest banku zakładać lokatę.Z nieruchomości można więcej wyciągnąć, lokaty są mało opłacalne, ale przy nieruchomościach trzeba też więcej wyłożyć, nie każdego stać Dokładnie. Nieruchomość to dość droga inwestycja. Jest opłacalna niemniej trzeba mieć naprawdę sporo kasy aby kupić mieszkanie w większym mieście ( a tylko takie są w zasadzie opłacalne jeśli będziemy chcieli to mieszkanie wynająć).
W sytuacji , w której nie mamy takich funduszy lokata wcale nie jest taką głupią opcją.... .Szczedgólnie,że wiele z nich ma dość dobre oprocentowanie. Na przykład programy rodzinne oszczędzanie z nest banku
Śpimy razem bo i tak w sumie ja nie spieZęby wyjdą to moze sie uspokoi. Jak mojej zęby szły to też był dramat. Łacznie z tym ze wirusa złapała, a pobudki to srednio chyba czesciej nic co godzine. Trzeba przezyc niestety, nie ma na to rady. A odkladasz ją dalej czy spicie razem przy tylu pobudkach?
A czemu wychodzić nie mzoescie? Przeciez jak nie ma gorączki to dla zdrowotności na dwor nie zaszkodziMy po lekarzu. Osłuchowo ok ale mamy zapalenie ucha ;/ byc moze od ząbka bo w buźce mocno obrzęknięte dziasla albo od tak. Kolejny tydzień q domi
Narazie mamy stan podgoraczkoqy takze dopoki nie mnie to siedzimy w domu;pA czemu wychodzić nie mzoescie? Przeciez jak nie ma gorączki to dla zdrowotności na dwor nie zaszkodzi
Zdrowka dla malejNarazie mamy stan podgoraczkoqy takze dopoki nie mnie to siedzimy w domu;p
reklama
marta18691
Fanka BB :)
A ja będę miała akcja remont sypialni trzeba skonczyc jeszcze szafa nam przyjdzie w środę będę miała istny zapierdziel