reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U nas pediatra tak uszy sprawdza, że koleżanka z malutkim synem u niego była i uszy okej. Ale nie dało jej to spokoju, poszła do laryngologa i zapalenie uszu -.-
Ja liczę na to ze od zębów bo ciagniw tylko ucho ze strony wychodzącego zeba i katar tez jej leci tylko z tej dziurki po tej jednej stronie;p

reklama
Matylda tez idzie za tydzień. Niby już ok z tymi spojówkami, ale teraz Ida ma i ja🤪 Także wolę, żeby już została i znowu czegoś nie przywlekla🤪
Ooo bidulki!! To zdrówka dla was! Powiedz mi jak dzielisz się opieka między dwoma jak Ida nie chce z ciebie np zejść. Ja mam takie wyrzuty sumienia... Staram się poświęcać jej czas jak ten mały potwór spi, ale zarosła brudem w domu 😂😂😂 gramy w gry, malujemy ale czuję się,, wyrodna,,. Masz może jakaś książkę fajna o wrażliwych dzieciach do polecania?

Dziewczyny, w Nowym Roku życzę Wam przyjemnego i łatwego powrotu do pracy (dla tych co muszą wrócić), bądź znalezienia satysfakcjonuącej nowej pracy (dla tych co pragną zmian lub pracy nie mają), bądź spędzenia kolejnego fascynującego roku-lat w domu ze swoim szkrabem/ szkrabami (dla szczęściar, które do pracy nie muszą wracać).
Cieszcie się każdym dniem z Waszymi dziećmi i rodzinami. 🥰 Szczęśliwego Nowego Roku🎊🍾🥳

Ooo bidulki!! To zdrówka dla was! Powiedz mi jak dzielisz się opieka między dwoma jak Ida nie chce z ciebie np zejść. Ja mam takie wyrzuty sumienia... Staram się poświęcać jej czas jak ten mały potwór spi, ale zarosła brudem w domu 😂😂😂 gramy w gry, malujemy ale czuję się,, wyrodna,,. Masz może jakaś książkę fajna o wrażliwych dzieciach do polecania?
Też czuje się wyrodna...

Heeejo tak 😁😁😁 od wczoraj Was nadrabiam 😂 zrobilam sobie swiateczną przerwe od internetów. 😅 u nas coraz lepiej, malutka jest cudowna 😍 fakt ze potrzebuje bardzo duzo uwagi, wisi czesto u nogi albo chce na raczki, ale odkąd skonczyly sie te jej placze jest naprawde duzo lepiej. Widze ze juz zaczyma rozumiec jak sie do niej mówi. I sama cos tam bełkoce 😍 dzisiaj szalala ze staniem bez ppdparcia, do tej pory odwazala sie glownie na kanapie, a dzisiaj co chwile na podlodze stawala 😍 chyba tez mamy przerwe w wychodzeniu ząbków i moze dlatego taki spokój :) noce nadal ciężkie 😉 tez bym sobie zapodala jakas kroplowke wzmacniajacą 😂

reklama
Heeejo tak 😁😁😁 od wczoraj Was nadrabiam 😂 zrobilam sobie swiateczną przerwe od internetów. 😅 u nas coraz lepiej, malutka jest cudowna 😍 fakt ze potrzebuje bardzo duzo uwagi, wisi czesto u nogi albo chce na raczki, ale odkąd skonczyly sie te jej placze jest naprawde duzo lepiej. Widze ze juz zaczyma rozumiec jak sie do niej mówi. I sama cos tam bełkoce 😍 dzisiaj szalala ze staniem bez ppdparcia, do tej pory odwazala sie glownie na kanapie, a dzisiaj co chwile na podlodze stawala 😍 chyba tez mamy przerwe w wychodzeniu ząbków i moze dlatego taki spokój :) noce nadal ciężkie 😉 tez bym sobie zapodala jakas kroplowke wzmacniajacą 😂
Hania w dzień tez cudowna ale w nocy masakra. Dziś już miala 4 pobudki... A dostala przeciebolowye....

Do góry