Ja liczę na to ze od zębów bo ciagniw tylko ucho ze strony wychodzącego zeba i katar tez jej leci tylko z tej dziurki po tej jednej stronie;pU nas pediatra tak uszy sprawdza, że koleżanka z malutkim synem u niego była i uszy okej. Ale nie dało jej to spokoju, poszła do laryngologa i zapalenie uszu -.-
reklama
Mikstura
Fanka BB :)
Matylda tez idzie za tydzień. Niby już ok z tymi spojówkami, ale teraz Ida ma i ja Także wolę, żeby już została i znowu czegoś nie przywleklaMoja dopiero jeszcze za tydzień chyba będzie siedziec od 7 do 16
Ooo bidulki!! To zdrówka dla was! Powiedz mi jak dzielisz się opieka między dwoma jak Ida nie chce z ciebie np zejść. Ja mam takie wyrzuty sumienia... Staram się poświęcać jej czas jak ten mały potwór spi, ale zarosła brudem w domu gramy w gry, malujemy ale czuję się,, wyrodna,,. Masz może jakaś książkę fajna o wrażliwych dzieciach do polecania?Matylda tez idzie za tydzień. Niby już ok z tymi spojówkami, ale teraz Ida ma i ja Także wolę, żeby już została i znowu czegoś nie przywlekla
kwiatek250
Fanka BB :)
Dziewczyny, w Nowym Roku życzę Wam przyjemnego i łatwego powrotu do pracy (dla tych co muszą wrócić), bądź znalezienia satysfakcjonuącej nowej pracy (dla tych co pragną zmian lub pracy nie mają), bądź spędzenia kolejnego fascynującego roku-lat w domu ze swoim szkrabem/ szkrabami (dla szczęściar, które do pracy nie muszą wracać).
Cieszcie się każdym dniem z Waszymi dziećmi i rodzinami. Szczęśliwego Nowego Roku
Cieszcie się każdym dniem z Waszymi dziećmi i rodzinami. Szczęśliwego Nowego Roku
Też czuje się wyrodna...Ooo bidulki!! To zdrówka dla was! Powiedz mi jak dzielisz się opieka między dwoma jak Ida nie chce z ciebie np zejść. Ja mam takie wyrzuty sumienia... Staram się poświęcać jej czas jak ten mały potwór spi, ale zarosła brudem w domu gramy w gry, malujemy ale czuję się,, wyrodna,,. Masz może jakaś książkę fajna o wrażliwych dzieciach do polecania?
Heeejo tak od wczoraj Was nadrabiam zrobilam sobie swiateczną przerwe od internetów. u nas coraz lepiej, malutka jest cudowna fakt ze potrzebuje bardzo duzo uwagi, wisi czesto u nogi albo chce na raczki, ale odkąd skonczyly sie te jej placze jest naprawde duzo lepiej. Widze ze juz zaczyma rozumiec jak sie do niej mówi. I sama cos tam bełkoce dzisiaj szalala ze staniem bez ppdparcia, do tej pory odwazala sie glownie na kanapie, a dzisiaj co chwile na podlodze stawala chyba tez mamy przerwe w wychodzeniu ząbków i moze dlatego taki spokój noce nadal ciężkie tez bym sobie zapodala jakas kroplowke wzmacniajacą@Tola90 zyjesz?!!
Co chwile mowie poczekaj bo Hania.. Albo coś w podobe....Też czuje się wyrodna...
reklama
Hania w dzień tez cudowna ale w nocy masakra. Dziś już miala 4 pobudki... A dostala przeciebolowye....Heeejo tak od wczoraj Was nadrabiam zrobilam sobie swiateczną przerwe od internetów. u nas coraz lepiej, malutka jest cudowna fakt ze potrzebuje bardzo duzo uwagi, wisi czesto u nogi albo chce na raczki, ale odkąd skonczyly sie te jej placze jest naprawde duzo lepiej. Widze ze juz zaczyma rozumiec jak sie do niej mówi. I sama cos tam bełkoce dzisiaj szalala ze staniem bez ppdparcia, do tej pory odwazala sie glownie na kanapie, a dzisiaj co chwile na podlodze stawala chyba tez mamy przerwe w wychodzeniu ząbków i moze dlatego taki spokój noce nadal ciężkie tez bym sobie zapodala jakas kroplowke wzmacniajacą